Behulpzaam

5 tips om de spelletjes van je kinderen goed schoon te maken

5 tips om de spelletjes van je kinderen goed schoon te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ze slepen ze over de grond, draaien ze om en draaien ze om in hun kleine handjes die niet altijd schoon zijn…. en eindigen ze vaak in de mond. We vergeten het vaak, maar kinderspeelgoed verdient af en toe een goede reiniging om bacteriën, bacteriën en bacteriën te beperken!

Leg plastic speelgoed in de vaatwasser

Alle hard plastic speelgoed zonder elektronische componenten kan in de vaatwasser worden geplaatst. We plaatsen de groten onderaan, de middelste bovenaan, de kleinste in een net. Dan lanceren we een cyclus op hoge temperatuur en halen we het perfect schone en gedesinfecteerde speelgoed terug! Let op, we herhalen: alleen voor harde kunststoffen en zonder elektronica, de enige die bestand zijn tegen water en hoge temperaturen.

Was elektronisch en breekbaar speelgoed met de hand

Als het speelgoed van de kleintjes batterijen, schermen, sleutels of andere tekenen van elektronische componenten bevat, hoeft u ze niet in de vaatwasser te doen. Zoals bij alle computerapparatuur, gebruiken we liever een microvezeldoek licht geïmpregneerd met witte azijn of een desinfecterend doekje. We beginnen met het uitschakelen, loskoppelen of verwijderen van de batterijen, voordat we voorzichtig vegen. Zonder elektronische component wordt het speelgoed eerlijker gewassen met een spons en milde zeep, in een bak met lauw water. En we nemen de tijd om goed te spoelen voordat we perfect drogen!

Doe de pluisjes en stoffen in de wasmachine

Nog een eenvoudige oplossing voor het reinigen van kinderspeelgoed. Pluche en ander stoffen speelgoed zijn ook degenen die de meest lelijke beestjes bevatten, des te meer reden om ze regelmatig te wassen! Bijna allemaal gaan ze graag in een wasmachine of zelfs een droger. We kiezen de warmst mogelijke cyclus om een ​​maximum aan bacteriën en mijten te verwijderen, met een hypoallergeen reinigingsmiddel geschikt voor kinderen en baby's. Als het speelgoed of zacht speelgoed breekbaar is, worden ze beschermd in een wasnet, in de machine als in de droger.

Was badspeelgoed

Ze weken in heet water, een echte broedplaats voor bacteriën. De juiste methode? Na elk bad wordt het speelgoed zorgvuldig geleegd, gespoeld met water en gedroogd. Af en toe gaan we een versnelling hoger door ze te desinfecteren in de vaatwasser, in een kom met zeer heet water, met een doekje ... of zelfs in de flessensterilisator in de magnetron, voor de kleintjes .

Gebruik zachte producten

Vergeet nooit dat vers schoongemaakt kinderspeelgoed het risico loopt direct zijn mond te bereiken. En zelfs als ze goed worden uitgespoeld, zijn er over het algemeen kleine restjes die in het lichaam van de baby kunnen binnendringen ... Geen mogelijkheid om te wedden op ultra-krachtige reinigingsproducten! Natuurlijke, hypoallergene en niet-chemische formules zijn het meest geschikt. En zelfs witte azijn of zuiveringszout moet worden verdund om schadelijke concentraties voor baby's te voorkomen! Idem voor etherische oliën, voor de meerderheid te krachtig bij kinderen jonger dan drie jaar.Opmerkingen:

 1. Wanjala

  Verdomme, wat de hel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Duval

  Talent, je zult niets zeggen.

 3. Dujin

  Het is een genoegen om je te lezen, zoals altijd. Slaan)))

 4. Bhaltair

  Mijn excuses natuurlijk, maar dit past helemaal niet bij mij. Wie kan er nog meer helpen?

 5. Daicage

  happens ... Such accidental coincidenceSchrijf een bericht