Opmerkingen

Tutorial: een oude kroonluchter getransformeerd met touw

Tutorial: een oude kroonluchter getransformeerd met touw


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Nou, je moet toegeven, deze houten kroonluchter lijkt een beetje op dit kapsel met de rouflaquettes, het is tijd om te veranderen! Maar als een goede schaarslag voldoende zal zijn om de tweede te verduisteren, zal de eerste een beetje meer vindingrijkheid vereisen om het aan zijn tijd aan te passen. Vandaag gaan we leren hoe we een oude kroonluchter met katoenen touw kunnen metamorfoseeren.

Het materiaal

- een oude kroonluchter - een tube Super Glue-type instantlijm - ongeveer 60 m katoenen koord met een diameter van 2,5 mm - ongeveer 60 m katoenen koord met een diameter van 1,5 mm - schaar of een mes om het snoer door te knippen Budget: ongeveer 15 € Duur: 3 uur

De etappes

1. Begin met een van de armen van de kroonluchter door het koord rond het uiteinde te wikkelen. Plaats hiervoor een punt van lijm aan de bovenkant, wikkel het koord naar beneden en voeg elke 2 tot 3 centimeter een punt van lijm toe. Gebruik het dunste snoer en draai het snoer stevig vast.

2. Ga vervolgens verder over de hele arm met het koord van 2,5 mm. Volg dezelfde methode door elke 2 tot 3 centimeter een lijmpunt aan te brengen en het koord goed aan te trekken. Knip aan de uiteinden en voeg een punt lijm toe.

3. Volg hetzelfde proces op de gehele kroonluchter.

Op het einde

Uw kroonluchter heeft nu al zijn jeugd herwonnen en heeft een veel modernere maritieme stijl aangenomen! Als je het niet wilt ophangen, is het een object dat ook als decoratie kan dienen wanneer het op de vloer of op een meubelstuk wordt geplaatst.Opmerkingen:

 1. Shakakora

  Bravo, deze prachtige zin is zojuist gegraveerd

 2. Eusebius

  Het wordt de laatste druppel.

 3. Glaleanna

  Bedankt, de post is echt verstandig geschreven en to the point, er valt iets te leren.

 4. Jarren

  Ik doe mee. Ik ben het eens met alles hierboven verteld. We kunnen over dit thema communiceren. Hier of in PM.

 5. Tucage

  Ik geloof dat je een fout maakt. Ik kan het bewijzen.Schrijf een bericht