Informatie

Decoratieve cactussen om uw huis op te vrolijken

Decoratieve cactussen om uw huis op te vrolijkenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1. De decoratieve vaas met cactusIn de afgelopen tijd hebben veel decoratiemerken veel plezier gehad bij het afwijzen van de cactus in de vorm van een vaas, om je mooie bloemen te verwelkomen in een originele en 100% pittige hoes. We vinden zeer verschillende interpretaties, maten, vormen en kleuren, afhankelijk van het merk, van de meest getrouwe tot de meer vereenvoudigde versies. Kortom, u zult begrijpen, er is voor elk wat wils, en u wordt verwend met keuze als u uw mooie bloemen in een decoratieve cactusvaas.

Zeer origineel en ook trendy: de cactusvormige bloempot. Aarzel niet om een ​​cactus daar te plaatsen die zijn vorm terugneemt voor een decoratieve afgrond van de meest succesvolle om een ​​leuk effect te creëren.
 

2. Het cactus decoratieve huishoudlinnenOngelofelijk maar waar: als de cactus in de woestijn of in een tuincentrum pittig en hard is, kan hij ook heel zacht zijn ... vooral als je leert hem te temmen door je Cactussen beddengoed.

Met beddengoed, kussenslopen, maar ook keukenhanddoeken en badtextiel in cactusstijl, zult u zien dat het actuspatroon perfect past in elke kamer in het huis (slaapkamer, badkamer) badkamer, woonkamer, keuken) en zelfs in kamers waar u het het minst verwacht! Grafisch of waterverfmotief, het geeft je decor een beetje "wilde" kant waar we van houden.

3. Cactus decoratieve artikelenWilt u een "oase in de woestijn" -sfeer creëren in een kamer van uw huis? Aarzel niet om het met een paar te garneren cactus-decostukken : spiegels, kaarsen, kussens, beeldjes ... nu zijn alle decoratieve elementen verkrijgbaar in een pittige versie.

Gelukkig blijven ze ondanks hun uiterlijk erg gezellig!

4. CactuswandenKleed je aan voor een totale look in je appartement cactus muren dankzij de vele achtergronden (te vinden op Etsy, bij Pierre Frey of Papermint). Watercolored, gestempeld of zelfs op een leuke manier getekend, deze met cactussen getrimde wallpapers transporteren ons naar een Boheems en kleurrijk Zuid-Amerika ... heel voorzichtig!

Goed decoratieadvies: aarzel niet om de behang cactus op een enkel stuk muur, achter een bank of een mooi meubelstuk om verlichting en stijl aan uw kamer te geven zonder te stikken.

5. Gewoon cactussenAls je van planten houdt maar geen groene duim hebt, een mooie cactus is zonder meer de beste optie om een ​​groen interieur te hebben zonder enige beperkingen. Cactussen zijn eigenlijk planten die weinig water en weinig onderhoud nodig hebben: een beetje licht, een cactuspotgrond en voila!

In mini- of maxi-formaat wordt u verwend, want de variëteiten zijn talrijk: lange, gedrongen cactus, hangende, korte of lange naalden, bloeien of niet ... Er is voor elk wat wils!

De andere leuke kant van cactussen is dat ze heel gemakkelijk te vinden zijn: in grote tuinwinkels zoals Botanic of Jardiland, via decoratieprofessionals zoals Ikea of ​​meer trendy sites zoals Bergamotte, onmogelijk om cactussen niet aan je voeten te vinden (nou ja, natuurlijk!).


Video: Letter DIY, simpel & leuk. iNowie (Augustus 2022).