Anders

Hoe uw badkamer kasten opruimen?

Hoe uw badkamer kasten opruimen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tussen de benodigdheden voor het bad, de schoonheidsproducten en de talrijke hygiëneproducten die specifiek voor elke badkamer zijn, is de badkamer ongetwijfeld de drukste gemeenschappelijke ruimte. Hier zijn enkele tips voor het opruimen van uw kasten.

Einde accumulatie

Wie heeft nooit gratis monsters van parfum, make-up of douchegel verzameld van rechts en links volgens de passages in hotels of tijdschriften? Meestal blijven deze monsters achter ad vitam aeternam in de badkamerkasten om stof op te vangen. Evenzo hebben we vanwege aantrekkelijke promoties snel een pakket van 2 of zelfs 3 douchegels of shampoos gekocht. Stop met deze slechte gewoonte!

Sorteren in de kasten

Tussen de flessen die te lang open zijn geweest en de schoonheidsproducten die we bewaren maar die we niet meer gebruiken wegens gebrek aan tevredenheid, stromen de badkamerkasten vol met omvangrijke containers die lang zijn achtergelaten. We doen de voorjaarsschoonmaak: we gooien weg of geven onze geliefden de producten die soms duur zijn om te kopen. Het ongeluk van sommigen maakt het geluk van anderen.

Iedereen heeft zijn plaats in de badkamer

Wat bepaalt welk product of een ander op zijn plaats (of niet) in de badkamer? Omdat er te vaak de neiging is om alles en nog wat in de kasten van deze kamer op te slaan, is het de hoogste tijd om te bepalen of deze juwelendoosjes, deze zonneschermen of deze kappersset anders kunnen gaan behalve in de badkamer. In de slaapkamer misschien?

Organiseer de beschikbare ruimte goed

Tegenwoordig zijn er veel gedurfde en handige opslagoplossingen om uw kasten op orde te brengen. Ikea biedt bijvoorbeeld badkamerorganisatoren, manden of net als de reeks houten dozen Dragan (15 euro) die stapelbaar zijn om kappersartikelen en sieraden op te slaan. Mooi, praktisch en goedkoop. Dus, klaar voor de grote opslag?