Behulpzaam

8 ophangingen te schattig om een ​​kinderkamer te versieren

8 ophangingen te schattig om een ​​kinderkamer te versierenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ben je op zoek naar inspiratie om het slaapkamerdecor van je kind te verlichten? Vliegtuigen, sterren, dieren ... Déco.fr onthult de top 8 schattige ophangingen voor alles om de verbeelding van uw kleintjes te stimuleren. Laten we gaan!

Sterrenhanger, € 97,50 *, Philips

Dag of nacht gaan uw kleintjes op avontuur met deze hanglamp met ster. Om nog maar te zwijgen van het projecteren van speelse patronen van muur tot plafond. Gewoon magisch!

Hanglamp van wit konijn, 175 € *, Nijntje

Onmogelijk om niet te smelten voor deze mooie witte hanglamp met konijnen op zijn wolk. Het kleine extraatje: de geïntegreerde LED's laten het niet verwarmen en met de dimmer kunt u de intensiteit van de verlichting moduleren, perfect voor een nachtlampje.Fairy hanglamp, € 39,90 *, Rosemonde en Michel Coudert Laat deze fee-hanglamp zachtjes in uw kinderkamer zweven. Gemaakt met milieuvriendelijke en recyclebare materialen, stimuleert deze lamp de verbeelding van de kleintjes. Wat willen ze voordat ze naar bed gaan?

Raketophanging, € 79,90 *, Philips

Laat kleine astronauten reizen met deze hanglamp van metaal en hout. Onmogelijk om niet te kraken. We sluiten onze ogen, 3,2,1 ... Klaar voor vertrek!

Rode vliegtuigophanging, € 38 *, Rosemonde en Michel Coudert

Dromen je kleintjes er al van om piloot te worden? Dus gok zonder verdere vertraging op deze schattige vliegtuigophanging zoals alles om hun kamer te verlichten. Op weg naar oneindigheid en verder!

Mickey Mouse hanglamp, € 61,69 *, Philips

Als de dagen van je kinderen worden onderbroken door Mickey's gekke avonturen, is deze Disney-hanglamp voor hen gemaakt. Het zal de kinderkamer heel voorzichtig verlichten.

Bonhomme Soleil Argenté hanglamp, € 79,99 *, Philips

Deze ophanging van het personage Buddy in de vorm van een zon zal je kinderkamer verlichten met weinig licht. Het kan ook worden gebruikt als nachtlampje totdat uw kleintjes in een diepe slaap vallen. Zzzzz.

Rode paddestoelhanger, € 49,90 *, Philips

Nauwelijks in slaap, hier zijn je kinderen geland op het Mysterieuze eiland waar gigantische paddestoelen groeien! Deze originele metalen hanglamp is de ontbrekende aanraking van de bosdecoratie van de kinderkamer! Meer inspiratie nodig? Hier om al onze collecties te ontdekken. (*) Prijzen vermeld op de site op 10/11/2017, onder voorbehoud van wijzigingen afhankelijk van de commerciële aanbiedingen.


Video: The Girl Without a Phone - a Beauty and the Beast Story (Augustus 2022).