Tips

Tutorial: een klein houten meubilair en koperen buizen

Tutorial: een klein houten meubilair en koperen buizen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als loodgieterswerk soms rijmt met kleine of grote problemen, kan het verrassend een geheel andere rol spelen in decoratie. De koperen buizen hebben met name een verfijnde kleur en een industrieel aspect dat volledig overeenkomt met de huidige trends. Vandaag gaan we leren hoe we een klein meubelstuk met houten en koperen buizen kunnen maken.

Het materiaal

- een houten plank van 40 cm lang, 35 cm breed en 2 cm dik - 2 koperen buizen met een diameter van 200 cm en een diameter van 16 mm - 6 koperen T-stukken met een diameter van 16 mm - 8 elleboogfittingen van 90 ° Diameter 16 mm - een pijpsnijder die meer dan 16 mm kan openen - een meetlint - plakband Budget: ongeveer 35 € Duur: 2 uur

De etappes

1. Begin met het snijden van de volgende stukken uit de koperen buizen: - 6 stukken van 35 cm - 6 stukken van 7,5 cm - 2 stukken van 25 cm - 2 stukken van 15 cm Onze tip: om het snijden van de buizen te optimaliseren, snijd vijf stukken van 35 cm en een stuk van 25 cm op de eerste buis. Snijd alle andere stukken op de tweede buis.

2. Nadat de buizen zijn gesneden, maakt u ze klaar voor montage. Onze tip: plaats een klein stukje tape aan de uiteinden van de buizen om meer weerstand te creëren en goed vast te zetten.

3. De structuur van het meubilair bestaat uit twee vierkanten die met elkaar zijn verbonden door drie stukken van 35 cm. De houten plank rust op de twee bovenste delen. Monteer het eerste vierkant. Neem hiervoor een stuk van 35 cm en voeg aan elk uiteinde een elleboogfitting toe om de eerste zijde van het vierkant te maken. Ga aan de linkerkant verder met een stuk van 25 cm, een t-stuk naar boven gericht, een stuk van 7,5 cm en ten slotte een elleboogstuk naar rechts gedraaid. Bouw de derde zijde door een stuk van 35 cm in de elleboogfitting te bevestigen en bevestig vervolgens een andere elleboogfitting naar beneden gericht aan het uiteinde. Eindig de vierde zijde met een stuk van 7,5 cm, een T-stuk naar boven gericht, een stuk van 15 cm, opnieuw een T-stuk naar boven gericht en ten slotte en een stuk van 7,5 cm. Herhaal dezelfde handelingen om het tweede vierkant te maken, maar keer de twee kanten om met de T-koppelingen zodat ze naar elkaar toe kunnen wijzen.

4. Monteer de twee vierkanten met de laatste drie stukken van 35 cm.

5. Plaats de houten plank op de twee bovenste delen. Afhankelijk van de gebruikte houtsoort en de gewenste afwerking, kunt u een laag olie of vernis aanbrengen. Onze tip: als u het bord wilt immobiliseren zonder het ook met zichtbare schroeven te bevestigen, schroef dan vier kleine schroeven aan de achterkant op het niveau van de buizen aan de binnenkant.

Op het einde

Je kleine meubel is nu klaar! Multifunctioneel, je kunt het ook gebruiken als nachtkastje, salontafel of extra kruk! Reinig de koperen onderdelen regelmatig met een geschikt product en uw meubels gaan probleemloos door de jaren!Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van uw versie van deze doe-het-zelf op onze Facebook-pagina en ontdek andere ideeën op onze Pinterest!
 Opmerkingen:

 1. Piperel

  Kan zoeken naar een link naar een site met veel artikelen over dit onderwerp.

 2. Kazihn

  Goed geproduceerd?

 3. Thearl

  Ja werkelijk. Het was en met mij. Vul in, we bespreken deze vraag. Hier of in PB.

 4. Gualterio

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik ben er zeker van. Ik ben in staat om het te bewijzen. Schrijf me in PB.

 5. Ovadiah

  cool ... het was interessant om te lezenSchrijf een bericht