Opmerkingen

Een doe-het-zelf vlindermand

Een doe-het-zelf vlindermand


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitrusting:

1 geel polypropyleen vel 1 zwarte viltstift met fijne punt (geen permanente inkt) 1 metalen liniaal 1 grote snijder Extra sterke dubbelzijdige plakband met beschermende tape Gekleurde zelfklevende plastic film (restjes zijn voldoende), groene en rode kleuren 1 schaar 1 mooie koekjessnijder

Richting:

5'Reproduction

Trek het patroon uit een van de delen van de mand en reproduceer het op het polypropyleen met behulp van het vilt. Breng deze dezelfde pan opnieuw over zoals getoond in de schets. Voeg een strook van 2 cm breed toe om te lijmen. Cut.

5'

Teken in het polypropyleenschroot een vierkante zijde van 17 cm. Voeg een tab van 2 cm breed langs alle vier de zijden toe. Cut.

15 'Markering van vouwen

Groef op de gemarkeerde plaatsen. Om dit te doen, verwarm een ​​mes over een vlam en schuif het over het plastic langs de liniaal, druk zachtjes voor het vouwen. Markeer alle vouwen.

5 'Sluiting

Sluit de mand met plakband.

5 'Plaatsing van de bodem

Breng de plakband aan op de lipjes om de bodem te plaatsen, zonder de beschermende strips te verwijderen. Schuif de onderkant op zijn plaats. Verwijder de beschermstrips van het plakband wanneer de onderkant stevig op zijn plaats zit.

10 'Knip cirkels uit

Teken op de achterkant van de groene zelfklevende plastic film vier cirkels met behulp van een glas. Knip ze uit. Lijm ze in het midden van elke zijde.

5 'is voltooid

Knip vier kleine onderwerpen uit de rode kleeffilm en plak ze in de groene cirkels. Je kunt ze in plaats van kleine rode vlinders toevoegen in groene cirkels uithollen.Raad

Als je de tijd hebt, knip dan zoveel koekjessnijders als je wilt en steek ze in zaailingen over je hele mand, om een ​​vrolijk decor te creëren.

20 Plastic objecten © Flammarion editions, 2004Opmerkingen:

 1. Naoko

  Gewillig accepteer ik. Het thema is interessant, ik zal deelnemen aan de discussie. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen.

 2. Ercole

  Ze hebben het mis. Schrijf me in PM, het praat met je.

 3. Cearbhall

  Welke noodzakelijke woorden ... super, een uitstekend idee

 4. Bardalph

  Dit vind ik leuk

 5. Suhail

  Mijn excuses voor het bemoeien met ... Ik ben bekend met deze situatie. Laten we bespreken.Schrijf een bericht