Behulpzaam

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De eerste fase van een verhuizing vindt plaats ruim voor D-Day, drie maanden eerder om preciezer te zijn. Hoe meer u echter op de beweging anticipeert, hoe minder onverwacht er is. Drie maanden na de grote dag moet je een schema opstellen en daarom al nadenken over het verloop van het evenement. Uitleg.

1 - Vraag uw kennisgeving

Als u huurt, is het tijd om uw vertrekbericht te vragen. Om dit te doen, moet u een aangetekende brief met ontvangstbevestiging sturen of uw post met de hand bezorgen aan uw eigenaar of aan het bureau waar u uw eigendom huurt. Het is ook een goed idee om zo snel mogelijk de inventaris en eventuele taken in uw accommodatie te plannen voordat u deze terugstuurt.

2-sorteren

Een verhuizing is een gelegenheid om uit te zoeken. Inderdaad, als je meubels of dingen die je niet meer gebruikt wilt weggooien, is dit het moment! Dit maakt minder volume om mee te nemen naar uw nieuwe woning en dus een minder dure verhuizing. Weet u niet zeker wat u met uw bedrijf moet doen? En als je hebt deelgenomen aan een garage sale? U kunt ook uw meubels, kleding en andere goederen aan een vereniging schenken.

3-Plan het werk aan uw nieuwe huis

Er is altijd werk of zelfs kleine taken te verwachten in een huis. Als dat zo is, moet u nu offertes van professionals krijgen en het werk plannen. Als u met een geliefde praat, zorg er dan voor dat deze beschikbaar is. U komt dus aan in een perfect bewoonbare accommodatie!

4-Kies uw verhuizers

Het is nooit te vroeg om je verhuizers te kiezen. Zodra je weet dat je gaat verhuizen, moet je offertes maken en een verhuisdatum bepalen. Bepaalde periodes, zoals in het voorjaar, zijn erg rijk aan verhuizingen en de prijzen stijgen. Vergelijk de offertes goed, bestudeer de verschillende opties en kies de verhuizers die op D-Day aanwezig zullen zijn!

5-inventariseer met uw verzekering

Voor een verhuizing moet u contact opnemen met uw verzekeraar om erachter te komen hoe de verhuizing wordt gedekt. Sommige verzekeraars vereisen dat u een lijst van uw eigendom maakt, uw facturen verzamelt, enz. Dit is ook het moment om de opstalverzekering van uw nieuwe woning in te schatten en de andere contracten bij te werken.

6-Maak een lijst van de administratieve procedures

Een verhuizing gaat gepaard met tal van administratieve procedures. Maak een lijst van ze om niets te vergeten. Je moet denken aan verzekeringen, belastingen, gas, elektriciteit, internetproviders, serviceproviders zoals tv-abonnementen of tijdschriften. Wilt u profiteren van dit evenement om van bank te veranderen? Online banken zijn overal bij u! Inderdaad, dankzij uw zeer complete en perfect beveiligde persoonlijke ruimte, hebt u toegang tot unieke diensten. U kunt dus uw lopende account, zoals uw spaarboek, op afstand beheren. Bovendien zijn uw adviseurs bereikbaar tijdens langere uren en zijn de bankkosten zeer laag of zelfs onbestaande! Ten slotte wordt ook aanbevolen om uw bedrijf snel op de hoogte te stellen en naar uw vrije dagen te vragen. U hebt een beslissende eerste stap gezet voor het soepel verlopen van evenementen. Uw zet krijgt al vorm! Vind onze artikelen over verplaatsen hier: Stap 2: Plan de verhuizers (D-2 maanden) Stap 3: Pak uw dozen in (D-2 maanden) Stap 4: Beheer het transport (J- 1 maand) Stap 5: Zorg voor de administratie (D-1 maand) Stap 6: Beweeg rustig (D-Day)Opmerkingen:

 1. Farlow

  Hier zit weinig zin in.

 2. Fajr

  Very much I regret, that I can help nothing. Ik hoop dat je hier zal helpen. Wanhoop niet.

 3. Ail

  Mijn excuses, maar ik denk dat je het mis hebt. Voer in dat we bespreken. Schrijf me in PM, we praten.

 4. Arashidal

  Handige gedachteSchrijf een bericht