Tips

DIY-kinderen: maak een deurplaat voor mijn kamer met mijn voornaam

DIY-kinderen: maak een deurplaat voor mijn kamer met mijn voornaam


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hier is een decoridee dat aantrekkelijk zal zijn voor kinderen die wat ouder beginnen te worden en die vaak hun eigen woonruimte willen personaliseren en markeren als hun slaapkamer. Het idee is om plezier te hebben met Fimo-deeg (of andere plasticine) om de letters van zijn voornaam te maken en ze vervolgens in elkaar te zetten om een ​​mooie deurplaat te maken, of gewoon een slinger om hang in de slaapkamer. En als ze niet hun voornaam willen schrijven, kunnen kinderen net zo gemakkelijk plezier hebben met de woorden die ze leuk vinden! Wat hun keuze ook is, het resultaat zal mooi zijn, maar pas op, de workshop is niet binnen het bereik van de kleintjes. En zelfs voor de ouderen, zal een groot persoon essentieel zijn om het project van start tot finish te leiden en het succes ervan te garanderen! Volg nu de kleine hermelijn, ze leidt je door alle productiestadia.

Het materiaal

- polymeerklei (Fimo of andere) van verschillende kleuren - een ultraglad werkoppervlak (aardewerk, glazen plaat) om het modelleren van de klei te vergemakkelijken - een deegroller (als u er een hebt die speciaal is gewijd aan dit soort activiteiten zijn beter!) - een ronde koekjessnijder met een diameter van 6 of 7 cm - verschillende markeergereedschappen (vork, pendop, enz.) - een grote naald - geassorteerde katoenen draad. - een oven

De etappes

Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van uw versie van dit doe-het-zelfbord voor de slaapkamerdeur van uw kind op onze Facebook-pagina en ontdek meer ideeën op onze Pinterest!
 Opmerkingen:

 1. Atmore

  Euh, jij onzin!

 2. Malyn

  alles kan =)))))))

 3. Beale

  Ik twijfel daar niet aan.

 4. Jaivyn

  Bravo, wat zijn de juiste woorden ... briljante gedachte

 5. Nale

  In dit geval iedereen.Schrijf een bericht