Behulpzaam

Wanneer pallets designstoelen worden

Wanneer pallets designstoelen worden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Oude houten pallets die worden gebruikt voor het transport van goederen nieuw leven inblazen en transformeren tot design-, decoratieve en functionele stoelen is de uitdaging die de vier Koreaanse ontwerpers bij Craft Combine briljant hebben aangegaan. Met sportieve grafische patronen en mooie tinten kapseizen ze ons letterlijk. Breng deze geïnspireerde en toegewijde creaties onder de aandacht!

Fundamenten doordrenkt van geschiedenis

In decoratie gaat niets verloren, er wordt niets gecreëerd, alles wordt getransformeerd! De ontwerpers van Craft Combine hebben dit goed begrepen door zich "Patterned Pallet Chair" voor te stellen, een verzameling designstoelen, ecologisch verantwoord en doordrenkt van geschiedenis van oude houten pallets die worden gebruikt voor het transport van goederen.

De originaliteit van het project: de pallets, getransformeerd in twee soorten charmante stoelen met kleurrijke patronen, hebben de sporen van hun vorige gebruik behouden: scheuren, spijkergaten, inscripties, schilderen, enz.

Nette vormgeving die in het oog springtRechte lijnen, gebogen vormen en repetitieve prints ... de Art Deco-geest wordt gedistilleerd, op elk van de stoelen, in kleine aanrakingen. Op de bestanden biedt het kleurverloop, geassocieerd met de grafische en gekleurde patronen, op het hout een spel van superpositie en transparantie dat elk van de stukken sublimeert en het zijn unieke karakter geeft.Opmerkingen:Schrijf een bericht