Anders

Een gezellig huis: alles wat radiatoren kunnen doen voor uw comfort

Een gezellig huis: alles wat radiatoren kunnen doen voor uw comfortWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je "gezellig huis" wordt verteld, denk je dan vooral aan een zachte bank en een zachte plaid? Wat als de eerste stap in wintercomfort de radiatoren waren? Déco.fr en SAUTER vertellen u waarom!

Wat is thermisch comfort?

Thermisch comfort is het gevoel van een persoon die niet te warm of te koud is. Uiteraard is het niet alleen een kwestie van temperatuur. Thermisch comfort hangt af van verschillende andere factoren: *De stabiliteit en homogeniteit van deze temperatuur in de kamer : inderdaad, als je het te koud hebt op de voeten en te warm op het hoofd, is dit niet ideaal; het gevoel mag ook niet gewelddadig zijn, je moet zijn als in een cocon. *Omgevingsluchtvochtigheid : overmatige luchtvochtigheid zal het gevoel van koude accentueren ... Net zoals te droge lucht onaangenaam is en de ademhaling kan verstoren. *Mogelijke concepten : deze junkies kunnen uw welzijn thuis in gevaar brengen! *De afwezigheid van een koude muur : een echt pluspunt voor thermisch comfort: isolatie! *Het metabolisme van iedereen : een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden, de gevoeligheid van elk, als sommige mensen altijd koude voeten hebben, zullen anderen de neiging hebben snel te warm te worden.

Radiatoren die gelijkmatig verwarmen

In tegenstelling tot convectoren en stralingsverwarmers, bieden de radiatoren u stabiele en homogene verwarming en dus thermisch comfort aan de bovenkant. Inderdaad, bij SAUTER diffunderen de elektrische radiatoren in uw huis een zachte en homogene warmte. Comfort vergelijkbaar met centrale verwarming met het voordeel dat u de temperatuur kamer voor kamer kunt aanpassen aan uw behoeften!

Kachels die weten wanneer je ze nodig hebt

Aan deze kwaliteit van warmte die door de radiatoren wordt aangeboden, wordt de elektronische regeling en programmering van SAUTER toegevoegd, wat gepaard gaat met het gebruik van intelligente functies uw leven aanzienlijk zal vergemakkelijken! Is geen topcomfort geen radiatoren die weten wat ze moeten doen zonder dat u ervoor zorgt? Dit is wat BOLERO AUTO van SAUTER u zal laten doen: de besturing automatiseren en zo dicht mogelijk bij uw levensstijl blijven om de temperatuur zelf te regelen volgens uw behoeften. Autonome elektrische kachels voor een huis altijd perfect verwarmd - en ook energiebesparing.

Radiatoren die op afstand op u reageren

Stel je voor: je bent een week op vakantie geweest in de bergen. Uiteraard heb je je radiatoren verlaagd - een kwestie van energiebesparing! Anderzijds motiveert de terugkeer naar je opgefriste huis je niet echt ... Het was zonder op SAUTER verbonden radiatoren te rekenen waarmee je je comfort op afstand kunt bedienen dankzij een eenvoudige applicatie die op je smartphone is geïnstalleerd. Je kunt je radiatoren dus overal waar je bent - op vakantie, op de snelweg of elders - vragen om hun temperatuur aan je behoeften aan te passen!

Het enige wat u hoeft te doen is een goede warme chocolademelk maken en op uw bank krullen, de radiatoren doen de rest!


Video: Nieuwe Beekweg 147 te Enschede - Thoma Post Makelaars (Augustus 2022).