Behulpzaam

Chique en goedkoop: waar koop je kunstwerken voor je muren?

Chique en goedkoop: waar koop je kunstwerken voor je muren?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Niets is triester dan muren zonder decoratie! Schilderijen, mooie ingelijste posters, gordijnen en foto's sieren een interieur, bevestigen de stijl en zijn daarom essentieel voor een succesvolle decoratie. Ze hebben echter de neiging om prijzen te hebben die een beetje te hoog zijn, zelfs ontmoedigend. Zodat u geen concessies meer hoeft te doen aan uw interieurdecoratie, hebben we vier kunstzinnige boetieks voor u geselecteerd.

De CHALL-winkel

Een exclusieve online winkel die buiten de kaders denkt. Hun idee is om je kennis te laten maken met jonge kunstenaars en je te helpen uit de uniformiteit te komen van de schilderijen en posters die worden verkocht door grote decoratiemerken zoals Ikea, Habitat of Maisons du Monde. CHALL biedt een grote catalogus met schilderijen, geschilderd door jonge kunstenaars, waarvan u de grootte kunt kiezen.

"Head in the air" door Eckert Samuel, 55 €

De geïllustreerde boetiek

The Illustrated Boutique verkoopt en publiceert illustraties in kleine oplagen (van 30 tot 50 exemplaren). Elke illustratie is ondertekend en genummerd door de kunstenaar, maar de prijzen blijven redelijk betaalbaar. De winkel bevindt zich in het 2e arrondissement van Parijs, maar biedt zijn selectie ook online aan.

Illustraties de geïllustreerde boetiek, vanaf 14 € op lillustreboutique.net

Samenleving 6

Met Society 6 zijn de keuzes meervoudig. Kies een patroon of tekening die je leuk vindt, en vervolgens de steun waarop je het wilt laten drukken: een ingelijst schilderij, een canvas of zelfs een decoratieve wandkleed, alles is mogelijk. U kiest tegelijkertijd uit een selectie grafische en moderne ontwerpen.

Artwall Society 6, vanaf € 15 op society6.com

Artwall and Co

Van onze vier voorstellen is deze e-shop zeker degene die de grootste catalogus met werken biedt om aan de muur te hangen. Artwall and Co biedt inderdaad een ruime keuze aan foto's, geverfde en bedrukte canvasdoeken in alle stijlen. Je moet gewoon je keuze maken!

Artwall en Co schilderijen, van 49 € op artwall-and-co.comOpmerkingen:

  1. Wirt

    ja ... zoiets zou me geen pijn doen)))

  2. Rodman

    Het is gezond!

  3. Armando

    the incomparable message, I like very much :)Schrijf een bericht