Tips

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als u ervoor kiest om niet door een verhuisbedrijf te gaan, is het nog steeds essentieel om een ​​voertuig te voorzien om uw goederen te vervoeren. Deze stap moet ten minste één maand vóór de verhuizing worden uitgevoerd. Hoe verder te gaan? Hoe maak je de juiste keuze? Hier zijn onze tips.

Waar uw voertuig huren?

Het huren van een voertuig is essentieel voor het verplaatsen als u het D-systeem gebruikt, maar waar kunt u een vrachtwagen of hulpprogramma vinden? Wees gerust, de keuze is belangrijk. U kunt contact opnemen met een bureau dat gespecialiseerd is in autoverhuur. Sommige supermarkten bieden deze service ook tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Ten slotte kunt u eenvoudig contact opnemen met een verhuisbedrijf en profiteren van een voertuig dat is aangepast aan uw behoeften.

Opties om te overwegen

Bij het kiezen van uw voertuig moet u rekening houden met de hoeveelheid te verplaatsen persoonlijke bezittingen en met name de af te leggen afstand. Deze elementen bepalen de grootte van het voertuig en vooral de capaciteit. Als u meerdere reizen wilt maken, omdat de afstand tussen de oude accommodatie en de nieuwe en lage, kunt u kiezen voor 12m kubus. Als u een enkele reis moet maken, moet u een voorziening van 20m kubus of meer bieden, afhankelijk van de grootte van uw accommodatie. Diensten zijn ook belangrijk. Het is comfortabeler om te kiezen voor een voertuig met kuiltjes, sjorstangen, achterklep, schuifdeur, enz. Weet dat je kunt profiteren van het verplaatsen van kits. Deze worden aangeboden door bijna alle structuren die een voertuigverhuurservice aanbieden. Deze kits kunnen riemen, dekens en zelfs een duivel bevatten. Ze zijn vaak essentieel op D-Day!

Te nemen voorzorgsmaatregelen

Als u ervoor heeft gekozen om een ​​voertuig te huren en voor uw verhuizing te zorgen, is het essentieel om volledig te worden gedekt. Meestal biedt het bedrijf dat het voertuig huurt een basisverzekering aan. Om goed verzekerd te zijn, moet u zich daarom tot uw verzekeraars richten. Om de vervoerde goederen te verzekeren en te verzekeren tegen incidenten, kunt u rekenen op uw wettelijke aansprakelijkheid die meestal is opgenomen in uw opstalverzekering. Het is ook niet ongewoon dat bepaalde garanties door uw bankkaart worden gedekt, zelfs als u ervoor heeft gekozen om een ​​zichtrekening online te openen. Uw bankkaart kan bijvoorbeeld de kosten dekken in verband met diefstal van een huurauto of materiële schade. Aansprakelijkheid kan ook worden opgenomen. Vraag voordat u uw huurcontract en eventuele aanvullende verzekeringen ondertekent. Vergeet ook niet om te melden en verzeker daarom alle mensen die tijdens de verplaatsing het voertuig zullen besturen. Als u enige reisafstand heeft, kan het verstandig zijn om een ​​beroep te doen op nationale bedrijven. Deze laatste bieden inderdaad aan om het voertuig bij een lokaal agentschap achter te laten en niet terug te brengen naar het oorspronkelijke agentschap. Dit is belangrijk als u enkele honderden kilometers moet afleggen! Overweeg in dezelfde geest om de kilometerpakketten te vergelijken! Houd er ten slotte rekening mee dat alle serviceproviders hun prijzen online zetten. Aarzel niet om de prijsaanbiedingen te vergelijken door de gewenste opties op te nemen voordat u uw keuze maakt. Vind onze reeks artikelen over verhuizen hier: Stap 1: Maak een schema (D-3 maanden) Stap 2: Plan de verhuizers (D-2 maanden) Stap 3: Pak uw dozen in (D-2 maanden) Stap 5: Zorg voor de administratie (D-1 maand) Stap 6: Beweeg rustig (D-Day)Opmerkingen:

  1. Mazugore

    Bedankt, het was heel aangenaam om bepaalde conclusies voor mezelf te lezen en te trekken.

  2. Yitzchak

    Gefeliciteerd, goed idee

  3. Lucan

    Ik denk dat je niet gelijk hebt. Schrijf me in PM, we praten.Schrijf een bericht