Informatie

Hoe uw garage opruimen?

Hoe uw garage opruimen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Alleen je garageopslag aanpakken is niet eenvoudig. Dit is waarom het sterk wordt aanbevolen om je mouwen op te stropen met anderen en de volgende stappen in volgorde te volgen.

Zorg voor de benodigde apparatuur voordat u begint

Opruimen van een garage betekent sorteren, gooien, maar ook schoonmaken. We rusten ons daarom uit met verschillende vuilniszakken, grote dozen, zelfs handschoenen, vodden en sommige huishoudelijke producten (er wordt veel stof opgeheven). Natuurlijk passen we onze outfit hierop aan.

Je garage opruimen met strategie

De gouden regel? Niet verspreiden en methodisch zijn. We moeten eerst beginnen met het instellen van een gebied dat moet worden opgeruimd, en dan beetje bij beetje doorgaan in de ruimte. Evenzo, terwijl u uw artikelen opslaat, vindt u hier en daar objecten die betrekking hebben op dezelfde sector (kinderspeelgoed, tuinieren, kampeeruitrusting, enz.). Verzamel dezelfde objecten in een hoek van de kamer of in grote dozen voor een betere opslag dan.

Beheer grote volumes met intelligentie

Heb je er ooit aan gedacht om je windsurfplank of kano boven aan de muur te hangen? Het ophangen van grote objecten kan uw garage ventileren en ruimte vrijmaken voor opbergmeubels.

Iedereen heeft zijn plaats in de garage

Als u het geluk hebt om een ​​hut in uw tuin te hebben, waarom dan de buitenstoelen en barbecueapparatuur in de garage bewaren? Ook oude babyspullen worden hier waarschijnlijk nat en bederven.

Denk aan opslagoplossingen

Eenmaal gesorteerd, is het tijd om alles op te bergen. Als u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing waarvoor geen doe-het-zelf nodig is, overweeg dan de grote transparante PVC-dozen. Deze lichtbakken met clips, verkrijgbaar bij Gifi en bij Leroy Merlin vanaf ongeveer 10 euro, zijn echt ruim. Een etiket dat de container van elke doos en voila op de hoogte brengt!Opmerkingen:

 1. Macklyn

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik ben er zeker van. Laten we bespreken.

 2. Dutaur

  Ja, allemaal logischerwijs

 3. Sahale

  Gewillig accepteer ik. Naar mijn mening is het echt, ik zal deelnemen aan de discussie. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen.

 4. Lionell

  Weet je het niet meer

 5. Mahkah

  Enorm menselijk bedankt!Schrijf een bericht