Anders

Kies je vintage badkamerspiegel

Kies je vintage badkamerspiegel


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De aanschaf van een badkamerspiegel is niet triviaal: het is een van de eerste objecten die je ogen 's morgens ontmoeten en je moet het zorgvuldig kiezen. Hij is inderdaad degene die de stemming in uw badkamer bepaalt, de ruimte visueel vergroot en soms de toon zet voor uw humeur voor de hele dag!

Waarom een ​​vintage badkamerspiegel?

De badkamer is vaak een kleine kamer waar decoratieve verlangens moeilijk uit te drukken zijn. Met weinig ruimte op de muren, de beperking van opslag en functionele apparatuur en een hoge luchtvochtigheid, is het niet eenvoudig om het een persoonlijk tintje te geven, behalve door de keuze van de kleur van de muren en de tegels ! Een vintage spiegel zal dan de aanraking van fantasie brengen die soms ontbreekt in deze functionele kamer en de opgewarmde sfeer van gebruikelijke materialen opwarmen: keramiek, tegels, cement, enz. In plaats van toe te geven aan de banaliteit van de catalogus van een warenhuis, breng persoonlijkheid en originaliteit naar uw badkamer! Laat u leiden door uw favorieten op rommelmarkten of in vintage winkels om een ​​uniek decor te creëren dat bij u past.

Wat is je favoriete spiegelstijl?

Welke stijl om te kiezen voor je badkamerspiegel

Als het gaat om spiegels, is er geen tekort aan keuzes. Alle maten, typologieën en materialen kunnen worden gebruikt, en natuurlijk dwingt niets je om jezelf te beperken tot spiegels ontworpen "voor badkamers". Je kunt ervoor kiezen om in de toon van de kamer te blijven of integendeel te kiezen voor een kleur of een ongebruikelijke stijl die pep aan de kamer geeft. Evenzo, als de badkamer in de slaapkamer is, kunt u ervoor kiezen om uw spiegel aan de aangrenzende kamer aan te passen voor een soepele overgang. Houd je van grafische objecten en geometrische vormen? Kies voor een flitsende spiegel uit de jaren 60! Een zeer elegante art-decospiegel geeft uw badkamer het uiterlijk van een boudoir, terwijl een kapperspiegel in tweeluik of drieluik of een spiegel in verguld hout de kamer een meer Boheemse stijl geeft. De meest klassieke kiezen een spiegel met facetten of smeedijzer, en waarom geen psyche om jezelf op de vloer te zien als je ruimte hebt! Voor een natuurlijk decor zijn rotan en bamboe perfect, op voorwaarde dat je een goed geventileerde badkamer hebt. Wilt u decor en functionalisme combineren? Zet je vizier op een spiegel met een plankje om je sieraden op te bergen of schuif een paar flessen. Vermijd voor de kinderbadkamer te kostbare voorwerpen en kies iets kleurrijks dat gemakkelijker in hun wereld past. Trouwens, waarom laat je hen niet de keuze en laat ze je begeleiden voor dit object dat ze 's morgens en' s avonds moeten overwegen als ze zich wassen?

Wij, met een natuurlijke badkamer, zouden een zwakte hebben voor de rotan spiegel ...

Waar moet u op letten bij aankoop?

Zoals bij elke aankoop van een tweedehands artikel, moet het op goede staat worden gecontroleerd voordat u een vintage spiegel koopt. Als sommige storingen herstelbaar zijn (en u zelfs kunnen helpen om over de prijs van de spiegel te onderhandelen), zijn andere echte schades die u moeten doen opgeven. Onder de herstelbare schade vinden we de verf of het schilferende bladgoud op plaatsen, de roestvlekken op het smeedijzer en het hout van het enigszins gespleten frame. Een ontbrekende spiegel aan de randen kan ook al zijn charme behouden en een gebroken glas kan worden vervangen als alleen het frame u interesseert. Aan de andere kant, ga terug als het glas te ver uitgezet is of in het midden van de spiegel, met het risico dat u uw weerspiegeling ziet! Evenzo is een streng rotan of bamboe moeilijk te repareren, dus koop alleen intacte stukken. Kijk ook uit voor roestige bevestigingen en licht blauwachtige of groenachtige, niet-vleiende spiegeltonen in een badkamer. Houd er rekening mee dat een badkamerspiegel naast zijn decoratieve functie robuust, vochtbestendig en groot genoeg moet zijn om ten minste het begin van de schouders te laten zien. Als u echter alleen van de kleine spiegels barst, kunt u zich een compositie van verschillende kleine spiegels voorstellen, onbewerkt of ingelijst, om het reflectiegebied te vergroten. Volg deze eenvoudige waarschuwingen en uw koopjesinstincten en besluit pas te kopen als u de perfecte spiegel hebt gevonden. Hij staat gegarandeerd 's morgens op de juiste voet klaar!

De imperfecties van vintage hebben hun charme, maar pas op voor hetzelfde!Opmerkingen:

  1. Brougher

    Bravo, ik denk dat dit de bewonderenswaardige gedachte is

  2. Tekazahn

    ja, ja, ja, laten we eens kijken

  3. Scully

    Ik denk dat je de fout toelaat. We zullen dit onderzoeken.Schrijf een bericht