Opmerkingen

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voor je beweging heb je armen nodig. Twee maanden voor D-Day is het tijd om te bepalen of u uw dierbaren wilt bellen of dat u de overstap aan professionals wilt toevertrouwen. Zo ja, dan is het nu tijd om offertes te doen en uw provider te kiezen.

1-professionele verhuizers voor een rustige verhuizing

Heb je besloten professionals in te huren? Het is dan noodzakelijk om verschillende offertes aan te vragen en de aanbiedingen te vergelijken. De verschillende bedrijven komen dan bij u thuis om de balans op te maken. De verhuisadviseur schat het volume van meubels en dozen.

De keuze van de dienst U moet dan een keuze maken op basis van de aangeboden opties: - De verhuizers zijn alleen verantwoordelijk voor het vervoer van meubels en dozen. Het is aan u om al uw goederen goed voor te bereiden en voor de dozen te zorgen. - De verhuizers zorgen voor het transport en de bescherming van breekbare objecten. Deze worden vervolgens vermeld. Het kunnen schalen, flessen wijn of muziekinstrumenten zijn. - De verhuizers zorgen voor alles. Je verlaat het huis in goede staat, de verhuizers zorgen voor het inpakken en nemen al je spullen mee naar je nieuwe accommodatie!De voorwaarden Nadat u een offerte hebt getekend en daarom uw serviceprovider heeft gekozen, moet u een deel van de kosten betalen, meestal de helft. Het saldo wordt betaald zodra uw meubels op hun bestemming zijn afgeleverd. Goed om te weten: lees het contract tussen u en het verhuisbedrijf! Zorg ervoor dat u verzekerd bent in geval van onvoorziene gebeurtenissen en controleer het bedrag van het eigen risico, indien aanwezig, in geval van breuk. Deze elementen zijn bepalend bij het kiezen van de dienstverlener.

2 - Je beweegt alleen

Om budgettaire redenen of omdat de afstand tussen uw oude en uw nieuwe accommodatie niet belangrijk is, heeft u ervoor gekozen om alleen te verhuizen. Zelfs als u geen professionals inhuurt, moet u zich organiseren met uw amateur-verhuizers.

Een voertuig huren Voor het vervoer van al uw meubels en dozen heeft het de voorkeur om een ​​geschikt voertuig te huren. Natuurlijk kunt u informatie krijgen van een traditionele dienstverlener. Maar let op: verhuisbedrijven bieden ook autoverhuur aan! In dit geval profiteert u van een deken om uw meubels te beschermen of een steekwagen om het vervoer van zware objecten te vergemakkelijken. Huur een voertuig dat groot genoeg is om reizen te beperken en vooral ervoor te zorgen dat u goed verzekerd bent. Soms is het uw bankkaart die garanties biedt, zelfs als u ervoor heeft gekozen om online een rekening te openen. Bovendien is het gratis! Het biedt u alle diensten die u nodig hebt, zoals contactloze betaling, opnames in de eurozone zonder extra kosten of zelfs veilige online betalingen. Creditcards worden ook begeleid door verzekerings- en hulpdiensten die dagelijks van pas komen, maar ook tijdens uw verhuizing!Een beroep doen op uw dierbaren Als u wilt dat uw vrienden of familie u op D-Day helpen, is het tijd om de verhuisdatum in te stellen en te communiceren. Zodoende kunnen de betrokkenen deze dag blokkeren en zich zo voor u beschikbaar stellen! De verhuizing is nu goed georganiseerd, je hebt nog een stap gezet. Het is tijd om in te pakken! Vind onze artikelen over verhuizen hier: Stap 1: Maak een schema (D-3 maanden) Stap 3: Pak uw dozen in (D-2 maanden) Stap 4: Beheer transport ( D-1 maand) Stap 5: Zorg voor de administratieve (D-1 maand) Stap 6: Beweeg rustig (D-Day)Opmerkingen:

 1. Eoforwic

  Naar mijn mening worden fouten gemaakt. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, spreek.

 2. Marlan

  Ik ben het ermee eens, dit opmerkelijke idee is trouwens nodig

 3. Unika

  Ja inderdaad. Ik abonneer me op al het bovenstaande.

 4. Bohdan

  Je hebt geen gelijk. Ik bied aan om het te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 5. Pheredin

  Uw vraag hoe te beschouwen?

 6. Harold

  Stel je voor :) Ik wilde vragen, kunnen we links uitwisselen? e-mail in de opmerking.Schrijf een bericht