Informatie

De juiste tafel kiezen voor een kleine keuken

De juiste tafel kiezen voor een kleine keukenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een kleine keukentafel om aan een muur te hangenAls u niet genoeg ruimte in uw keuken heeft om een ​​grote eettafel te installeren, maar u wilt ontvangen, kunt u kiezen voor een zeer ingenieuze oplossing: kleine tafel om direct aan een muur te hangen, een bar of een eiland. Het heeft slechts een of twee voet en hecht direct aan de muur, gewoon om de ruimte te rommelig!
 

Een tafel voor kleine ronde keukenJe keuken is niet groot, maar je wilt toch een tafel plaatsen om je maaltijden te nemen en gasten te ontvangen? De ronde tafel kan een uitstekend compromis zijn: wanneer hij klein is, neemt hij echt een minimale ruimte in beslag en kunt u zich omdraaien zonder te stoten!

Zelfs de kleinste modellen bieden plaats aan minimaal 4 stoelen, dus aarzel niet!
 

Een tafel voor kleine keuken in bar-modusJe hebt een kleine keuken wil je je op een 100% vriendelijke plek vestigen? Wat als je er een bar van zou maken? Om dit te doen, heb je 2 opties:

  • U kunt kiezen voor een hoge tafel (type snacktafel), veel minder omvangrijk dan conventionele eettafels, en die u compleet maakt met barkrukken naar keuze.
  • U kunt er ook voor kiezen om een ​​aanrecht, bevestigd aan de muur, in de breedte van uw keuze in uw keuken te installeren. Zo creëer je een leuk hoekje door maximaal ruimte vrij te maken in de rest van de keuken.
     

Een klaptafelDe klaptafel is echt DE ideale oplossing als u een kleine keuken heeft en de ruimte zoveel mogelijk wilt optimaliseren. Dankzij de kleppen kun je het inderdaad moduleren zoals je wilt ... totdat het verdwijnt wanneer je het niet nodig hebt. Absoluut de bondgenoot nr. 1 van kleine ruimtes!
 

Een tafel-barFabrikanten hebben geen verbeeldingskracht meer om kleine ruimtes in te richten. Dus als u uw keuken net zo graag gebruikt om kleine gerechten te bereiden en te gaan zitten als om cocktails te bereiden en van goede glazen te genieten, neem dan niet het voortouw en kies voor een tafelbar: veel modellen worden op de markt gebracht ingebouwde opslag zodat u glazen, bestek en meer kunt opbergen ... en nogmaals, zoveel mogelijk ruimte besparen.
 

Een klaptafelKlaptafels zijn ook een uitstekend alternatief voor kleine keukens: dankzij een systeem dat zich vaak in het midden of ter hoogte van de tafelpoot bevindt, kunnen ze in twee stappen drie bewegingen worden opgevouwen en ingezet. Dus, wanneer u het nodig hebt, vouwt u eenvoudig uw tafel open en plaatst u deze in de keuken; maar wanneer je het niet langer nodig hebt en jezelf wilt bevrijden van ruimte, presto, vouw je het op en zet het tegen de muur zodat je vrijer door de kamer kunt bewegen. Oefen niet?