Behulpzaam

Voor / na: een zomerbeurs op de daken van Parijs

Voor / na: een zomerbeurs op de daken van Parijs


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met een dakterras in Parijs heeft u een adembenemend uitzicht over de stad. Privacy is er echter niet altijd! Het enige dat nodig is, zijn een paar tips aangevuld met goed gekozen planten om een ​​warme ruimte te creëren terwijl ze uit het zicht zijn. De tuinarchitect Gaston Bintener beantwoordde de oproep van een Parijse echtpaar om hun lang verlaten terras op te knappen. Het project? Creëer een buitenruimte verborgen voor buren waarin het mogelijk is om een ​​snack te hebben en met het gezin van de zon te genieten!

Breng karakter naar het terras

voor : Niets is triester dan een verwaarloosde buitenruimte: afhankelijk van slecht weer en de grillen van het weer, degradeert het over het algemeen met grote snelheid. Wanneer de eigenaren van dit grote Parijse appartement een beroep doen op de tuinarchitect Gaston Bintener, specialist in stadstuinen , hun terras is in zeer slechte staat. Met zijn steen die door de tijd is beschadigd en aan beide kanten is gebarsten, heeft deze ruimte van 20m2 niets gastvrijs. Het heeft echter veel troeven die de eigenaren willen benutten: een adembenemend uitzicht op Parijs, een Haussmanniaanse esthetiek met tijdloze charme en mooie afgeronde lijnen. Gaston Bintener en zijn medewerkers van het bureau Balcon in Parijs organiseren een afspraak om het pand te bestuderen en bij het koppel een lay-outvoorstel in te dienen met verschillende verklarende schetsen. De eigenaren willen het terras opsplitsen in twee zeer verschillende ruimtes: een gewijd aan planten en de tweede omgevormd tot een zomerlounge.

na : Na enkele weken werken zijn de transformaties verrassend! Gaston Bintener heeft gebruik gemaakt van de kleinste vierkante meter om het terras op een esthetische en functionele manier te herontwikkelen. Het belangrijkste werk bestond uit het leggen van het hout dat nu de vloer van het dakterras bedekt, waaronder zich een automatisch sproeisysteem bevindt. De zomerlounge is nu uit het zicht dankzij een zeer natuurlijk ogende haag, die struiken en grassen combineert. Het tuinmeubilair werd gekozen in zeer klassieke lijnen om te harmoniseren met de Haussmann-stijl van het terras: twee fauteuils, een kleine salontafel en een ligstoel in beige tinten vormen een ideale set om uit te rusten en een verfrissing te drinken in de zon .Meer info op www.parisbalcon.comOpmerkingen:

 1. Yozshura

  Heerlijk

 2. Gugul

  Is het absoluut met je eens. Goed idee, ik bewaar.

 3. Vimuro

  Bravo, de prachtige gedachte

 4. Oswine

  Opmerkelijk, het zeer waardevolle antwoord

 5. Din

  Ik weet wat ik moet doen, schrijf naar persoonlijkSchrijf een bericht