Informatie

5 doe-het-zelf

5 doe-het-zelf


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vlaggenschipmateriaal van het moment, riet is overal! Zowel in decoratieve tijdschriften als in gespecialiseerde winkels. En we begrijpen waarom! Met zijn grafische en luchtige uitstraling is het de aanraking van authenticiteit in een trendy interieur. Omdat het gemakkelijk te hanteren is, geven we je onze favoriete inspiratie om je eigen decoratieve items in blik te maken. Lichtpunt, bloempotten, op maat gemaakte meubels, klok, dienblad ... Welk object ga je meenemen?

1. Een lamp© Jolie Place Met zijn ultra-grafische vlechting is caning een sensatie bij gebruik op een armatuur. Het filter filtert het licht subtiel en creëert een ingetogen en poëtische sfeer. Het goede nieuws? Het wandelstok is zo gemakkelijk te hanteren dat men het zich kan voorstellen als een lampenkap van een hanglamp of een hulplamp. We waren verliefd op de eenvoud van de wandelstoklamp van Jolie Place. Maar we kunnen het Art Deco-uiterlijk van de oprichting van Be Frenchie ook niet weerstaan. Zonder de vrouwelijke versie van Mamie Boude te vergeten, die het goede idee had om haar canework-hulplamp aan te passen, door een paar kleuren toe te voegen met wollen draden.

2. Bloempotten© C by Clémence Houd je van caning, maar weet je niet hoe je het gemakkelijk kunt krijgen? Hoe zit het met het gebruiken om kleine bloempotten aan te passen. We kennen u niet, maar we zijn dol op het resultaat! En als je weet dat er niets eenvoudiger is, zou het zonde zijn om jezelf hiervan te beroven. Om deze schattige inblikkende bloempotten te maken, kun je je laten inspireren door deze DIY by C by Clémence! Een beitel, een paar vleugjes lijm en voila! Dus, klaar om stokbrood in uw interieur aan te nemen?

3. Een klok© Une Hirondelle dans les tiroirs Als u op een materiaal valt, wilt u het in al zijn decor aannemen. En nogmaals, het riet bewijst dat het gemakkelijk te hanteren is! Hier nodigt de blogger van Une Hirondelle dans les tiroirs je uit om een ​​wandelstokklok te maken. Naast caning heb je alleen een trommel, een cirkel, een klokmechanisme en een doe-nietmachine nodig. En om een ​​beetje pep aan het eindresultaat te geven, kunt u synthetisch leer, stof of zelfs vilt gebruiken om de cirkel te grenzen. Een creatie die je je gemakkelijk kunt voorstellen in een retro, Scandinavisch of zelfs Boheems interieur!

4. Een op maat gemaakt meubelstuk© Shyly Lovely Als de wandelstok zelf decoratieve objecten kan maken (zoals de lamp of de klok), kan deze ook worden gebruikt om een ​​meubel nieuw leven in te blazen. Dit is het geval van deze inspiratie waar de ontwerper van Shyly Lovely besloot om haar Ikea-meubels aan te passen door caning toe te voegen aan elk compartiment van het dressoir. In twee fasen, drie bewegingen, vindt het meubilair dan een tweede jeugd! Het juiste idee? Naast caning heeft de blogger nieuwe polsen bedacht met leren riemen. Een eenvoudige en voordelige tip die het meubilair een vintage uitstraling geeft!

5. Een dienblad© Jolie Place Zoals je kunt zien, kan riet worden gebruikt om bestaande stukken te maken en aan te passen. Met zijn grafische patronen creëert het een gevoel op de bodem van een dienblad. En omdat er niets eenvoudiger is dan deze tutorial, heb je geen excuus om het niet te proberen! Je zult zien, je zult trots zijn om je creatie te nemen om een ​​snack of aperitief aan je gasten te serveren. Niets weerhoudt u ook om deze conservenbak als decoratief element te gebruiken door een vaas, een paar bloemen en een kaars te plaatsen. Ga naar de Jolie Place-blog om stap voor stap te volgen!Opmerkingen:

 1. Wemilat

  Wat een goede vraag

 2. Rheged

  Je hebt ongelijk. Ik ben er zeker van. Ik ben in staat om het te bewijzen.

 3. Gar

  Nou, nou ... het zal nodig zijn om dit gebied van dichterbij te bekijken :)

 4. JoJole

  opmerkelijk, zeer nuttige informatie

 5. Yale

  Welke woorden ... Geweldig, een briljant idee

 6. Torence

  Je hebt ongelijk. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, spreek.

 7. Yozshuktilar

  Volgens mij heb je geen gelijk. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PB.Schrijf een bericht