Anders

De familie en creatieve adventskalender

De familie en creatieve adventskalender


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vandaag komt Natacha ons vertellen over haar "adventkalender" -ervaring. Natacha - Cranemou voor degenen die de blog van haar moeder lezen - vertelt ons alles in woorden en afbeeldingen ... Geen enkel kind is misbruikt tijdens het schrijven van dit artikel. Kerstmis wordt de laatste dagen een beetje snel en we gaan niet liegen, we weten dit al een tijdje, de kinderen zullen heel (ZEER) snel beginnen met het tellen van de dagen, de uren, de seconden die hen scheiden van hun absolute Graal namelijk natuurlijk het openen van geschenken. Het is voor dit doel dat de adventskalenders zijn gemaakt, denk ik: de kinderen laten wachten terwijl ze bezig zijn met een klein geschenk per dag, 24 dagen duren. Dit jaar, om een ​​of andere reden nog onbekend, vroegen de kinderen om een ​​adventskalender "niet zoals iedereen" (ja, ze vroegen, ja, ik weet het, wat een stel slecht opgevoede kinderen). Ik ging ervan uit dat ik moest brainstormen om iets origineelers te bedenken dan chocolaatjes, snoepjes of kleine dingen in de genummerde kluisjes. Toen kwam er een idee bij me: een adventskalender waar we bij de opening van de dag in kwestie iets te doen zouden hebben. Iets dat iedereen zou bezighouden en bovendien het huis geleidelijk zou versieren dankzij wat de kinderen elke dag in de pakketten zouden ontdekken ... en doen! Waar kunt u direct op het niveau van +300 in de kerstsfeer komen? Een omweg naar de creatieve hobbywinkel in de buurt en we waren op weg voor 24 "creatieve" covers ... Eindelijk ... nee, niet 24, omdat een adventskalender zonder chocolade nog steeds minder leuk is (dixit mijn maag), dus ik heb een mix gemaakt, en daarom zullen de kinderen bijna om de dag voldoende tijd hebben om de tijd in beslag te nemen om het niet voorbij te zien gaan, terwijl ze werken om de kerstsfeer te laten doordringen elke dag een beetje meer in huis.

De mouwen

Eenvoudig en effectief, ik heb kraftzakken gekocht om te versieren. Je kunt een hele dag doorbrengen om ze feestelijker te maken, of je kunt ze doen als je gaat, in batches van 5 of 6 bijvoorbeeld. De reden om ze beetje bij beetje te doen? Het is dat wat de eerste zal vullen mogelijk zal worden gebruikt om het volgende te bereiken! Je bent gewaarschuwd, we zetten hier op originaliteit en familie DIY.

En waarmee vullen we ze?

Verschillende ideeën kwamen op toen ik alle mogelijke dingen voor de kinderen opsomde. Vrij eenvoudige dingen op zichzelf en die weinig materiaal of budget vereisen. *Posca markers : wit, zwart, rood, goud en zilver. We hadden nog een laatste green kunnen hebben, maar uiteindelijk hebben we het zonder gedaan, en het was erg goed. Deze viltstiften kunnen worden gebruikt om alles en nog wat te versieren tijdens deze creatieve dagen, het is een beetje standaard om activiteiten in je magische lade met kinderen te hebben! *Het plakband : omdat je het toch nodig hebt, als je alles en alles graag wilt versieren. We zullen deze kiezen in de tonen die we aan de mouwen of de wenskaarten willen geven ... en we zullen de vinders van rollen gebruiken om de voordeur te versieren door deze in de vorm van een dennenboom te kloppen, waarom niet ...

*wasknijpers : om de zakken aan het koord te hangen, waren de wasknijpers de beste manier. Voeg wat kerstvormen toe (sterren, sparren, maan enz ...) ook gevonden in gespecialiseerde winkels, een puntje lijm en hier dat de kinderen vanaf de eerste omslag zelf een manier creëren om toekomstige nummers van de kalender van op te hangen Advent!

*De inktkussens : op het kerstthema zijn er veel, per batch. We trainen een beetje om dit goed te doen, het zal worden gebruikt voor de volgende pocket!

*Wenskaarten : we snijden kleine vierkante dozen (of we kopen het klaar, laten we niet sektarisch zijn) en hier is een goede bezigheid voor kinderen: versier wenskaarten voor het hele gezin en vrienden. En geef toe, het is lang geleden dat je het stuurde, toch? *WC-papier : zeker, je moet toegeven dat de toiletpapierrollen een grote hulp zijn als het gaat om klussen. Er zijn nogal wat tutorials om buitengewone dingen te doen. We kozen voor decoraties die gemakkelijk te maken zijn, zoals dit hert, voor de kleinste handen die nog niet zijn ervaren, zodat we geen enkele frustratie hoeven te ervaren.

*pasta : dat hij of zij die geen voorraad pasta heeft daarom in hun kast mij de eerste steen gooit. Voor één keer hebben we het recht om met voedsel te spelen. Gewapend met gouache, zilveren Posca of zelfs een spuitverf voor de meer avontuurlijke, versieren we, lijmen we (met sterke lijm omdat de steunpunten erg klein zijn) ... en hier is een engel zo schattig dat we vergeten snel waar het van is gemaakt.

*De slinger : klassiek, en toch zo simpel: we rollen wattenbollen die we aan een mooi touw bevestigen en hier zijn sneeuwballen geslingerd waardoor ze goed bezet zijn. Uiteraard moet je nog steeds een gevecht van sneeuwkatoenen ballen verwachten voordat alles weer normaal wordt, het is een beetje een must!

*IJzeren kralen : als u nog niet bent bezweken aan deze activiteit met uw kinderen, is dit het moment, want zelfs buiten Kerstmis is dit een passie die zeer winstgevend blijkt te zijn wat betreft de uren rust die het biedt!

*de capsules : een recyclingidee zoals elk ander, houd je metalen capsules goed en maak prachtige sneeuwmannen!

*Gloeilampen : recycling-passie, als je nog steeds je oude bollen niet in de prullenbak van je supermarkt hebt gebracht, kun je ze schilderen om ze in kerstballen te transformeren! Zo ja! Deze activiteit vereist noodzakelijkerwijs uw aanwezigheid gezien de kwetsbaarheid van de bollen en om elk drama te voorkomen, is het beter om in de buurt te zijn!

Je kunt nog steeds origami-bladeren aanbieden (altijd in kerstkleuren) en een vouwworkshop doen of zelfs kleine kandelaars maken die op glazen yoghurtpotten zijn geschilderd, zoals de Lyons-kaarsen. Alles is mogelijk zolang het in de zak van de dag past. Aan het einde van de kalender hebben ze niet alleen de tijd voorbij zien gaan (ja, we kunnen het altijd geloven), maar bovendien is je huis zeker klaar om de grote bebaarde man, zijn geschenken in overvloed en al je gasten te verwelkomen. !


Video: Die VERRÜCKTESTEN Adventskalender. Bibi (Mei 2022).


Opmerkingen:

 1. Jorrell

  Wat abstract denken

 2. Tyla

  Het is gewoon een geweldige gedachte.

 3. Jahi

  Uitstekende communicatie goed)))

 4. Nalkree

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van.

 5. Carlomagno

  Commodity Aftor, is er in betere kwaliteit?Schrijf een bericht