Opmerkingen

Lang leve de Spring of Do It Yourself

Lang leve de Spring of Do It Yourself


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kennisgeving voor liefhebbers van creatieve vrijetijdsbesteding, van 5 tot 8 mei 2016 wordt de Printemps du Do It Yourself gehouden in Parijs, Porte de Versailles. Een nieuwe creatieve ontmoeting bedacht door de nummer 1 doe-het-zelfbeurs, Creations & knowhow, in samenwerking met de beurs van Parijs die 150 exposanten op meer dan 4.000 m2 zal eren. De mogelijkheid voor creatieve liefhebbers om nieuwe materialen, kleuren, advies, tips en trucs in te slaan om het allemaal zelf te doen. Coup projectoren!

Een nieuwe creatieve ontmoeting voor liefhebbers van creatieve vrijetijdsbestedingGeplaatst onder het teken van delen en creativiteit, zal deze eerste editie gewijd aan doe-het-zelf leerlingen en aan de meest ervaren, gedurende vier dagen voor iedereen de gelegenheid zijn om te ontdekken wat de mode van Doe het zelf maakt en de nieuwste trends op te sporen en de lente vindt. Een klein plaatswonder en een creatief universum waar we onze dagen goed zouden doorbrengen!

Creatieve hobby's op één plekOf je nu een doe-het-zelver bent, een liefhebber van naaien of breien, een fan bent van creatief koken, tuinieren of scrapbooking, alle creatieve universums zijn vertegenwoordigd voor onbeperkte creatiemogelijkheden. De show biedt ook ideeën voor inspiratie en alle apparatuur die je nodig hebt om te winkelen om je toekomstige creatieve projecten voor te stellen.

De lente van Doe het zelf: van donderdag 5 mei tot zondag 8 mei 2016, Porte de Versailles, paviljoen 5.1 van 10:00 tot 19:00 uur (nacht vrijdag 6 mei 2016 tot 22:00 uur)Opmerkingen:

  1. Fautilar

    Wacker, het lijkt mij dat het de uitstekende zin is

  2. Amarii

    de uitstekende boodschap, feliciteer ik)))))))

  3. Lennell

    het antwoord competent, het is vermakelijk ...Schrijf een bericht