Behulpzaam

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen

Organiseer uw verhuizing in 6 stappen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

En daar ben je! Morgen slaap je in je nieuwe woning. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, moeten we opnieuw organiseren, voorbereiden en zelfs anticiperen. Hier is alles wat u moet weten om u voor te bereiden op uw verhuizing.

Voer praktische controles uit

Aan de vooravond van de verhuizing moet u de laatste controles uitvoeren. In de keuken moet u bijvoorbeeld de stekker uit het stopcontact halen en als u de gelegenheid hebt, het goed schoonmaken. Dit advies is vooral van toepassing op de vriezer omdat deze voor vertrek perfect moet zijn ontdooid. Vergeet ook niet om met de verhuizers het tijdstip van de afspraak te bevestigen. Als u een parkeerplaats in de buurt van uw toekomstige woning heeft gereserveerd, vraag dan bij het gemeentehuis of aan uw verzoek is voldaan. Als dit niet het geval is, zal de verhuizing gevoeliger zijn, vooral als er een vrachtlift moet worden geïnstalleerd.

Zorg voor het nodige

Zodra uw huis leeg is, moet deze worden schoongemaakt. Vergeet niet alles opzij te zetten: bezem, stofzuiger, sponzen, vuilniszakken, schoonmaakmiddelen, doek, enz. U hebt al deze items opnieuw in uw nieuwe woning nodig om op te ruimen voordat u met de installatie begint. Neem ook een tas met wat kleding en je toiletartikelen mee. Zo hoef je niet alle dozen te openen om je ondergoed of je tandenborstel te vinden. Omdat je op al het onverwachte moet anticiperen, is het verstandig om te plannen wat je een snack gaat bereiden, het nodige om koffie te zetten en een paar flessen water. Bewaar ten slotte uw identiteitsbewijzen en uw bankpas bij u. Het zou zonde zijn om ze te misplaatsen! Als dit het geval is, moet u er rekening mee houden dat online banken vandaag aanbieden om uw bankpas van uw persoonlijke ruimte te blokkeren totdat u deze vindt of de verschillende stappen ondernemen als deze daadwerkelijk verloren zijn.

Tijdens de verhuizing

Tijdens de verhuizing, zelfs als u verhuizers gebruikt, moet u aanwezig zijn en vooral een minimum beheersen. Je kunt je herinneren dat dit of dat karton bijvoorbeeld kwetsbaar is. Natuurlijk moet je beleefd en aangenaam blijven. Een beweging moet in een goed humeur worden gedaan! Aarzel niet om de verhuizers in het nieuwe huis door te verwijzen naar de locatie van de dozen. Verschillende opties zijn mogelijk. Je kunt alles in één ruimte uitladen en daarna verzenden of de dozen direct op hun bestemming plaatsen. Overweeg om koffie aan verhuizers aan te bieden, of ze nu professioneel zijn of dat ze uw dierbaren zijn. Alcoholische dranken moeten echter worden vermeden. Het is ook leuk om voor de maaltijd te zorgen. Wat als je pizza voor iedereen zou laten bezorgen? Ten slotte, als u professionals hebt gebruikt, vergeet dan niet om de laatste papieren te ondertekenen, namelijk de verklaring van het einde van het werk. Het is belangrijk om eventuele schade tijdens de service te noteren. Bedankt de verhuizers en denk aan de tips! Vind onze reeks artikelen over verhuizen hier: Stap 1: Maak een schema (D-3 maanden) Stap 2: Plan de verhuizers (D-2 maanden) Stap 3: Pak uw dozen in (D-2 maanden) Stap 4: Beheer het transport (D-1 maand) Stap 5: Zorg voor de administratie (D-1 maand)Opmerkingen:

 1. John

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - er is geen vrije tijd. Ik kom terug - ik zal zeker mijn mening uiten.

 2. Mausida

  Wat is Windows95 multitasking? - Het is buggy en werkt tegelijkertijd. De goede ziekte is sclerose: niets doet pijn en elke dag is nieuws. Bedankt in bed. Mensen dromen om een ​​reden van erogene plaatsen! Als je een meisje hebt uitgenodigd om te dansen, en ze stemde ermee in ... wees niet gelukkig: in het begin moet je nog steeds dansen. Hoe meer een lid van de Komsomol -drankjes, hoe minder de pestkop zal drinken! De mensen zijn geen luxe, maar een middel om te verrijken. Regering. Uit de regels van goede vorm: ".. Als ze een pijpbeurt geven, klikken ze niet op hun tanden ..." Kan een lid een invoer- / uitvoerapparaat worden genoemd?

 3. Chapalu

  Bravo, dit idee is trouwens nodig

 4. Bataxe

  Wat een noodzakelijke zin ... geweldig, uitstekend ideeSchrijf een bericht