Tips

D-20: Ik maak zelf kerstballen

D-20: Ik maak zelf kerstballenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kerstmis is zonder twijfel mijn favoriete tijd van het jaar! Familie maaltijden, decoraties, het knetteren van het houtvuur, geschenken ... Alles wordt gedaan om ons in een goed humeur te brengen! En om elke kerst een beetje specialer te maken, heb ik de gewoonte gemaakt om elk jaar mijn eigen decoraties te maken. Vandaag ga ik je laten zien hoe je je eigen kerstballen kunt maken om je kerstboom te personaliseren.

Het materiaal

- Transparante kerstballen - Zout of geraspte kokos - Gouden vilt (bruikbaar op alle oppervlakken) - Lint of gekleurd touwtje

Budget: 10 euro Duur: 10 minuten

De etappes

1. Begin met het kiezen van een viltstift in de kleur van uw keuze om op de ballen te schrijven en zorg ervoor dat u een viltstift gebruikt die bestand is tegen meerdere manipulaties. Omdat ja, als deze tutorial eenmaal is voltooid, wil iedereen je decoratie in hun woonkamer! Van mijn kant koos ik voor een gouden vilt omdat deze kleur de geest van de feestdagen weergeeft. Schrijf vervolgens op de plastic bal of op woorden die de mensen om je heen zullen plezieren. Pas op dat u geen vlekken krijgt, het kan enkele minuten duren voordat de inkt volledig is opgedroogd.

2. Zodra de viltinkt helemaal droog is, kun je nu je kerstbal vullen met geraspte kokosnoot voor een gegarandeerd sneeuwbaleffect! Vervang voorzichtig de stropdas op de bal versierd met een touwtje om het aan een tak van uw boom te kunnen hangen.

Op het einde

Daar ga je! Je kerstboom staat te wachten om te worden versierd met je creaties als een sneeuwbol. Pas ze zoveel aan als je wilt door wensen of gepersonaliseerde berichten voor elk te schrijven. Van mijn kant voeg ik graag een paar veren toe voor een lichter effect.

Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van je geweldige kerstballen via onze Facebook-pagina en ontdek andere ideeën op onze Pinterest!