Tips

Voor / na: verbeter het terras met planten

Voor / na: verbeter het terras met planten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vernieuw uw terras zonder renovaties door te voeren en grote materialen te kopen? Het is mogelijk! Wanneer het budget de vernieuwing van de vloeren of muren niet toestaat, is het noodzakelijk om te weten hoe u tot een meer economische oplossing kunt komen, namelijk de integratie van verschillende struiken en planten. Gaston Bintener, stadsontwerpster van het bureau Balcon in Parijs, wist de uitdaging aan te gaan en dit kleine terras door planten nieuw leven in te blazen, maar ook een nieuw "groen" momentum in deze ietwat versleten ruimte. Slim gepositioneerd, hertekenen ze de lineariteit van de plaatsen terwijl ze dat punt van de natuur brengen dat ze misten.

Organiseer een klein hoekje van de natuur

voor : Dit Parijse terras heeft de tand des tijds doorstaan: versleten tegels zwart gemaakt door vocht, versleten meubels en beschadigd latwerk. Het geheel mist frisheid en vooral een dichte en harmonieuze vegetatie! Deze laatste zou niet alleen de "fysieke" gebreken van het terras verbergen, maar ook om de eigenaars te beschermen tegen uiterlijk van buitenaf. De laatsten hebben geen budget om hun buitenruimte van A tot Z te renoveren, ze wilden liever inzetten op de vergroening van de plaatsen. Een meer betaalbare en niet minder esthetische oplossing!

na : Het agentuurteam van Paris Balcon kwam een ​​aantal dagen tussenbeide om de indeling van het terras te herzien, dat er nu uitziet als een miniatuurtuin! Eerste essentiële punt voor Gaston Bintener en zijn team: verbreek de lineariteit van deze ruimte tijdens de lengte. De potten en bloembakken met de verschillende struiken en planten waren daarom verspringend om een ​​onregelmatigheid in het algemene beeld te creëren. De tuinarchitect heeft ook gekozen voor variëteiten van hagen alle in hoogte en volume (bamboe, oleander, etc.) die het terras voor nieuwsgierige blikken verbergen. De eigenaren kunnen eindelijk hun maaltijden buiten nemen in volledige privacy, rusten op hun ligstoelen en genieten van hun terras als een echte extra kamer! Het terras wint aan charme en functionaliteit zonder groot werk te hebben ondergaan. Succesvolle weddenschap! Meer info op www.parisbalcon.com

Opmerkingen:

 1. Nico

  Goed gedaan, het briljante idee en komt op het juiste moment

 2. Shaun

  Welke noodzakelijke woorden ... geweldig, een uitstekend idee

 3. Sherburne

  Daarin is er iets. I agree with you, thanks for an explanation. Zoals altijd is alle ingenieus eenvoudig.

 4. Amos

  Naar mijn mening maak je een fout. Ik stel voor om het te bespreken. E -mail me op PM.

 5. Mikajora

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM.

 6. Zulusida

  Het is gewoon een andere zinSchrijf een bericht