Behulpzaam

Een linoleumcementtegel of vinylparket in uw badkamer?

Een linoleumcementtegel of vinylparket in uw badkamer?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Linoleum versus vinylvloer: meer informatieOm een ​​badkamer, linoleum en te vernieuwen vinyl vloeren zijn twee opties om te overwegen. Maar wat weet u echt over deze twee vloerbedekkingen?
Linoleum, beter bekend als linoleum, is een 100% natuurlijke keuze. Het is in feite samengesteld uit lijnolie, houtmeel, harsen en volledig ecologische natuurlijke pigmenten. Door hun aard maken de componenten van lino het echter een grond die gevoelig is voor vocht. Als u kiest voor lino in de badkamer, overweeg dan om een ​​model te kiezen dat geschikt is voor deze kamer.

Integendeel vinyl of PVC vloeren zijn plastic coatings. De vinylvloer wordt vervaardigd door coating, dat wil zeggen dat de grondstof in vloeibare vorm is. De PVC-vloer wordt gemaakt door kalanderen: de grondstof wordt afgeplat tussen twee rollen. Tegenwoordig maken we geen onderscheid meer tussen deze twee materialen. En als ze al lang als ouderwets worden beschouwd, vinden vinylvloeren een goede plek in de badkamer. Vooral omdat ze in verschillende patronen en kleuren bestaan, die onze douchehoeken stijl geven!

Waarom kiezen voor linoleum of vinylvloeren?ondernemen werkt in zijn badkamerstelt jezelf vaak bloot aan een hoge rekening. En in tegenstelling tot andere bekledingen zijn linoleum- en vinylvloeren:

 • Goedkoop. Voor gerold vinyl, tel tussen 5 tot 50 euro per vierkante meter en 4 tot 80 euro voor vinyl in tegels of stroken. Linoleum op rollen kost je 20 tot 60 euro per vierkante meter en 25 tot 80 euro in de vorm van tegels of planken. Zachte vloeren met effecten (linocementtegels, vinylvloer met verouderd parketeffect, enz.) Maken het echt mogelijk om een ​​badkamer te vernieuwen met een mini-budget!
 • Eenvoudig te installeren. deze vloerbedekking zijn zeer eenvoudig in te stellen en vereisen geen professional. Zelfklevend of met clips, ze worden snel op een hele hoop oude oppervlakken gelegd, zoals de tegels bijvoorbeeld! Sommige vinylvloeren zijn zelfs zwaar en dik genoeg (met een viltvilt en aanzienlijke lagen schuim) om geen lijm te vereisen!
 • Goed isolerend. Met flexibele vloeren is vloerverwarming niet nodig: vinylvloeren houden de warmte vast en behouden de akoestiek van de kamer!
 • Eenvoudig onderhoud. Inderdaad, eenmaal gewaxt, zal de lino hyperbestendig worden tegen water en vocht. Om vinyl- of PVC-vloeren te reinigen, volstaat een microfiber-dweil en een beetje water voor frequent onderhoud. Als je vloer een goede scrub verdient, voeg dan een paar druppels afwasmiddel of zwarte zeep toe, en voila!
   

Linoleum, PVC-vloeren: spelen met stijlen!Het kan niet genoeg gezegd worden: de badkamer moet niet de slechte relatie van je huis zijn. Vooral als het een iskleine badkamer. In kleine ruimtes telt inderdaad elk detail, te beginnen met de kleuren. Helder en natuurlijk zijn het meest geschikt voor muren, omdat ze een indruk van ruimte geven ... Maar dit geldt ook voor uw vloerbedekking!

Dat is goed: vandaag, lino, vinyl vloeren en PVC vloeren bieden een verscheidenheid aan patronen en kleuren in natuurlijke tinten, waarop u kunt rekenen met uw ogen dicht. Lange tijd bleef het resultaat slecht, maar tegenwoordig wordt het houtwerk of het mineraaleffect opmerkelijk goed nagebootst.
Als je wilt kiezen voor een meer kleurrijke en trendy stijl, val je voor een vloer linocement tegels. Echte cementtegels vertegenwoordigen een zeer groot budget, fabrikanten van PVC-vloeren hebben besloten om een ​​indrukwekkend alternatief te bieden! Geometrische patronen, grafische vloeren, verschillende kleuren of een variatie van een tint: met de linocementtegels is er voor elk wat wils en tegen lagere kosten!
 Opmerkingen:

 1. Dohnatello

  Het was en met mij.

 2. Luzige

  Het is duidelijk het ideale antwoord

 3. William

  De zeer goede informatie is opmerkelijkSchrijf een bericht