Tips

Maak een babydeken

Maak een babydeken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitrusting

1 stuk blauwe poolwol 100 x 100 cm 1 krijt 1 roterende snijder of 1 schaar 2 m gevlochten pruimwol vlechtpennen 1 naaimachine Draad bijpassende poolwol Restjes poolwol van verschillende kleuren Minimale lengte 20 cm 1 liniaal 1 brede pons

Plaid-realisatie

15 'uitsparing

Knip het poolwollen stuk met een roterende snijder of schaar tot 90 x 90 cm, na het tekenen van de contouren in krijt.

45 'Naaien van de vlecht

Snijd de vlecht doormidden, speld het aan de twee tegenovergestelde kanten van de plaid en naai het in de machine. De zijkanten zonder vlecht kunnen in contact met het gezicht van de baby worden geplaatst zonder het te irriteren.

Raad

Om een ​​volwassen plaid te maken, varieert u eenvoudig de afmetingen van ongeveer 90 x 90 cm tot 130 x 170 cm. Vermijd het gebruik van de loden voor deze realisatie, omdat het niet warm genoeg of comfortabel genoeg zou zijn.

Instelling uitvoeringsvorm

20 'Uitgesneden pompons

Knip van elke vachtbon ongeveer tien strips van elk 20 x 1 cm. Vouw vervolgens de eerste in de helft, maak een knoop in het midden (afbeelding 1) en knip vervolgens een van de zijden van de strip gelijk met de knoop (afbeelding 2).Herhaal dit voor de andere bands.

40 'De pompoms repareren

In het gefotografeerde model worden alle pompons willekeurig op de plaid geplaatst, om een ​​esthetisch resultaat te verkrijgen. Kies op deze manier de locatie van de eerste kwast en maak daar een groot ponsgat. Rijg de twee staarten van de pompom erin, de een na de ander, nog steeds met behulp van de pons, doe hetzelfde voor de andere ballen. Bind tenslotte de twee staarten van elke pompon aan de achterkant van de plaid met elkaar en snijd ze ongeveer 5 millimeter van de knoop.

Raad

Als je de achterkant van de plaid lelijk vindt nadat je het decor hebt gemaakt, kun je het verdubbelen met een tweede vachtcoupon van dezelfde grootte als de eerste. Het is voldoende om het aan de randen te naaien, mogelijk naden in het midden toe te voegen om het op zijn plaats te houden.20 sets op Polar, Boiled wool, loden © éditions Flammarion, 2004Opmerkingen:

 1. Niko

  Ik dacht altijd anders, bedankt voor de uitleg.

 2. Winward

  Ik was op zoek naar een samenvatting in Yandex en kwam deze pagina tegen. Ik heb wat informatie verzameld over mijn onderwerp van het essay. Ik zou graag meer willen, en bedankt daarvoor!

 3. Frazier

  Misschien is het verkeerd?

 4. Mariner

  Geweldig, dit is een zeer waardevol antwoord

 5. Sewati

  Jij Preuvelichivaete.

 6. Marvin

  wat abstract denken?Schrijf een bericht