Tips

Tutorial: een papieren tafelloper voor de feestdagen

Tutorial: een papieren tafelloper voor de feestdagenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wilt u uw gasten tijdens de vakantie verrassen met een originele tafel zonder een fortuin uit te geven aan decoratie of kerstgerechten? Waarom maak je zelf geen papieren tafelloper? Zuinig en gemakkelijk te maken, het zal een geweldig effect hebben zonder de bank te breken!

Het materiaal

- De sjabloon om af te drukken op A4 - Groen papier in A4-formaat in 240 g / m2 of in dik herstelpapier - Een schaar / een mes / een papieren scalpel - Een snijmat - Optioneel: een op batterijen werkende slinger en / of een paar kaarsen

Budget: minder dan 10 euro Duur: 3 uur

De etappes

1. Download de sjabloon en druk deze af op het groene papier.

2. Snijd de hulst langs de ononderbroken lijnen.

3. Vouw langs de stippellijnen met behulp van een map, een liniaal of de achterkant van uw scalpel. Als u kiest voor donkergroen, worden de lijnen niet gezien; als u een lichter papier kiest, vouw dan ondersteboven om de constructielijnen te verbergen.

4. Vorm door min of meer de vouwen te markeren om volume te creëren. Herhaal dit zo vaak als nodig om een ​​tafelloper te krijgen.

5. Schik in het midden van de tafel om een ​​pad te maken dat is bezaaid met een paar kaarsen of wordt verlicht met een lichtslinger op batterijen met discrete draad. U verbergt gemakkelijk de schakelaar onder de papieren bladeren.

Op het einde

En daar heb je het, het enige wat je hoeft te doen is je feestelijke tafel op te zetten en te genieten van de zoete plantaardige sfeer van hulst en de dansende lichten tussen de gasten! Het idee bovendien: als je na de vakantie niet genoeg ruimte hebt om je tafelloper tot volgend jaar op te slaan, of als het tijdens het diner is beschadigd, kun je het recyclen door het te plaatsen in de papierbak. Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van je creaties via onze Facebook-pagina en vind andere ideeën op onze Pinterest!


Video: SPEAKING DUTCH ONLY Makeup Tutorial! NikkieTutorials (Augustus 2022).