Tips

Tutorial: vouwen van hartvormige handdoeken

Tutorial: vouwen van hartvormige handdoeken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vier je Valentijnsdag? Zo ja, dan is het tijd om de kleine gerechten in de grote en mooie servetten op je bord te leggen! Dat is goed, hier is een tutorial die je leert hoe je mooie harten kunt maken met je handdoeken. Welke kleur je ook gebruikt of de grootte van de handdoek, het enige dat telt is om je geliefde / lieveling te behagen met deze mooie aandacht ... Dus, klaar voor een vouwsessie? Hier gaan we, hier zijn de stappen om het te laten gebeuren!

De oprichting:

Om je servetten te vouwen, neem je een grote, flexibele, dikke papieren handdoek indien mogelijk (het is mooier). Vouw het open en leg het op een opgeruimde tafel, zodat je een groot vierkant voor je hebt.

Ga nu verder met vouwen:Stap 1:

Vouw het servet in vier, om een ​​rechthoek te verkrijgen. Vergeet niet om de vouwen goed in te drukken, zodat het vouwen correct blijft.

Stap 2:

Bepaal het midden van de handdoek, je kunt je wijsvinger in het midden van de onderkant van de vouw plaatsen en de handdoek loodrecht opleggen. Markeer de vouwen goed.

Stap 3:

Herhaal dit met de andere kant en markeer de vouwen ook goed. Je vouw ziet eruit als een soort pijl.

Stap 4:

Draai gewoon uw vouw om zodat u de rest van de handdoek kunt vouwen.

Stap 5:

Vouw de hoeken van de bovenkant van je vouw. Draai je handdoek om en markeer alle vouwen. En nu is het klaar! Niet zo ingewikkeld, he? Het enige wat u hoeft te doen is er meerdere maken en deze naar eigen inzicht op uw tafel schikken!Opmerkingen:

  1. Trent

    Het is opmerkelijk, heel erg de nuttige informatie

  2. Zakary

    Zeer waardevol idee

  3. Daigar

    Hartelijk dank voor uw steun. Ik zou.Schrijf een bericht