Informatie

Octaveo gesigneerde papieren vazen

Octaveo gesigneerde papieren vazen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Octaveo is een mooi merk gemaakt door Marcel Braer. Vanuit Zürich vertrekken naar Barcelona in de voetsporen van een familiegeschiedenis gekenmerkt door de Middellandse Zee, wilde Baer objecten creëren, voornamelijk voor het kantoor, reizen oproepen en het mogelijk maken om verhalen te creëren. Zon, kunst en materialen vormen de kern van de vakkundig vervaardigde kantoorboekcollecties van Octaveo. We werden verliefd op de zeer mooie papieren vazen ​​(of liever vaasafdekkingen omdat we niet zullen vergeten, zelfs als het papier waterdicht is, om een ​​gesneden waterfles of een kleinere vaas te gebruiken).

Primair blauw en geel voor bloemen

De Janus en Salina vazen ​​zetten geel en blauw in de kijker. Scherpe kleuren, ze onderscheiden zich van de witte achtergrond met veel pep. Janus verandert zijn humeur afhankelijk van welke kant je kiest om te exposeren. Mysterieus en raadselachtig, het is een object dat we temmen en dat ons in vraag stelt. Een geweldig idee voor een vaas ... die ook van papier is gemaakt! Salina is een eerbetoon aan de zee, de golven, de zonsondergang en de zomer. Een kamer naar keuze om je altijd een beetje op vakantie te voelen.

Kleur + patroon = een winnend duo voor picturale vazen

Het is duidelijk dat de papieren vazen ​​ontworpen door Octaveo vol kleur zijn. Zou het als merk dat verliefd is op de Middellandse Zee, anders kunnen zijn? Maar aan de kleur wordt niet alleen gedacht, hij wordt gebruikt op de manier van een hedendaags schilderij. De patronen, plant of geometrisch, worden bewerkt om het contrast te creëren tussen een zeer eenvoudig materiaal, papier en de picturale en decoratieve dimensie van de creaties. We houden van de Baazar-vaas die opvalt als een vleugje hedendaagse kunst in decoratie, in de beweging van geometrische abstractie.

Designtrend voor vazen

Onze favoriet is de Nomade-vaas, die zwarte en blauwe beugels combineert op een witte achtergrond en een heldere gele effen kleur. Het roept de trend van de jaren 70 op, met zijn Zanotta-kant, terwijl het ook midden in de rastrend zit die door ons interieur stroomt. Een accessoire om jezelf dringend aan te bieden en dat past perfect bij een verfijnd, Scandinavisch of industrieel decor. Voor kleurenliefhebbers kiezen we voor het Artesania-model, met een typisch 50's diepgroen of voor Palma, dat blauw en rood combineert met zwart en wit, in een zeer zachte grafische weergave, hoewel openhartig. Meer info op de site www.octaevo.comOpmerkingen:

  1. Cumhea

    Frankly, you are absolutely right.

  2. Nikogami

    Iemand kon het niet doen))))

  3. Bajora

    Dat is vanzelfsprekend.Schrijf een bericht