Anders

De muurfries: het wordt weer trendy in 2019!

De muurfries: het wordt weer trendy in 2019!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We dachten dat het verouderd en goedkoop was. Toch keert de muurschildering terug naar de voorkant van de decorscène en onderscheidt zich als een vlaggenschiptrend van het jaar 2019. Discreet, grafisch of met realistische patronen, horizontaal of verticaal, in de kelder of in de hoogte ... D 'een strip, de muurfries activeert de ruimte, geeft diepte aan de kamers en benadrukt de details. Wij vertellen u alles om de muurfries in uw interieur te adopteren!

1. Een multifunctioneel decoratief element© izoa Gekenmerkt door een smalle strook, wordt de muurfries meestal gebruikt voor decoratieve doeleinden. Het wordt over het algemeen horizontaal op de muren van een kamer geplaatst om diepte en dynamiek aan de muren te brengen. Met andere woorden, het is de laatste hand aan een wanddecoratie. Vroeger geprezen in burgerlijke huizen, wordt het nu gemeden. Het duikt echter weer op aan de voorkant van de decorscène en markeert zijn terugkeer in 2019. Het moet gezegd worden dat het gebruik van de muurfries is veranderd sinds de oudheid. Tegenwoordig siert ze zichzelf met kleuren en jurken met patronen. Er zijn zelfs sommigen die optreden als trompe l'oeil ... Hoe dan ook, het muurfries verstoort de codes en speelt het modern wanneer het verticaal wordt geplaatst. Maar we waarderen het ook wanneer het de scheiding van kleuren op een tweekleurige muur markeert. En buiten zijn esthetiek, is de muurfries handig voor het afbakenen van de ruimtes van een interieur. Ten slotte is het vet en verhoogt het visueel de hoogte van de muur wanneer deze minder dan 20 cm van het plafond wordt geplaatst. Omgekeerd, als u een aanzienlijke plafondhoogte heeft, kunt u deze op een derde van de hoogte van de muur hebben om een ​​meer intieme en gezellige sfeer te geven.

2. Voor elk interieur, zijn type muurfries:© Het merkteken op de muur We hebben u gezegd dat de muurfries niet noodzakelijk het tegenovergestelde is van moderne decoratie. Meer dan ooit heeft het trendy patronen en nodigt het zichzelf uit in de meest trendy interieurs. Retro-prints, grafische lijnen, trompe-l'oeil-effect, kinderachtige patronen, hout- of metaalprint ... Er is voor elk wat wils en alle decoratieve stijlen! Wat de materialen betreft, zijn de meest voorkomende muurfriezen gemaakt van zelfklevend vinyl. En om een ​​goede reden is er niets eenvoudiger voor de installatie, omdat het voldoende is om het fries uit te rollen en op de gewenste locatie aan te brengen. Anderen vereisen een laag lijm. Dit is het geval met muurfries in behang of zelfs niet-geweven modellen. En voor degenen die diepte aan de muren willen geven, denk aan decoratieve bedekkingen in tegels of hout voor een muur in reliëf!

3. Een wanddecoratie maar niet alleen!© Koziel Als het decoratieve fries een gevoel op de muren creëert, kan het ook een plek vinden waar u het niet verwacht. Zo kleedt ze elegant een deur- of raamkozijn. Op dezelfde manier kan het een hoek of een hoek van de kamer markeren. Het kan zelfs opgaan in het decor en alle nieuwsgierigheid wekken wanneer het is versierd met trompe l'oeil-patronen. Dit is het geval bij deze inspiratie waarop het metalen imitatiemodel de indruk wekt in de slaapkamer van een atypische loft te zijn. Maar dat is niet alles! De muurfries investeert ook in het meubilair en valt op wanneer het op de rand van een open haard wordt geplaatst! Je hebt begrepen dat er veel mogelijkheden zijn om de muurfries aan te nemen ... Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste optie kiezen!Opmerkingen:

 1. Marn

  Ik weet precies dat dit de fout is.

 2. Berdy

  Weet u waarom?

 3. Albrecht

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik ben er zeker van. Ik stel voor om het te bespreken. Mail me op PM, dan praten we verder.

 4. Chadburn

  Actuele blog, nieuwe info, lees

 5. Chochokpi

  Ja goed.

 6. Abdel

  Ja, je hebt het echt verteld

 7. Otoahnacto

  Ik ben me bewust van deze situatie. Klaar om te helpen.

 8. Escorant

  I believe that you are mistaken.Schrijf een bericht