Behulpzaam

Tutorial: een bloemenkaars

Tutorial: een bloemenkaarsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Niets is aangenamer voor een gezellig interieur dan een brandende kaars, bezaaid met bloemen, die de kamer parfumeert. En geloof ons, je kunt het zelf maken, door de was te smelten en erin gedroogde bloemblaadjes te schuiven. Hiervoor moet je gewoon de boeketten die je van tevoren hebt gekocht bewaren en een paar takken laten drogen, hangend aan de muur, ondersteboven. Uw bloemen zullen drogen zonder beschadigd te raken. Dus het lijkt eenvoudig om deze kleine geurkaars te maken ... en dat is het ook! Hier zijn enkele foto's van de stappen die nodig zijn voor de realisatie ervan. Duur: 30 minuten Budget: 30 euro

Uitrusting:

- Gegranuleerde was - Gedroogde bloemen - Glas of porseleinen container - Kaarsvet - Speciale kaarsengeur (hier in jasmijn) - Kom - Steelpan - (Label en zwarte viltstift) - (wasknijper)

De fasen:

1. Smelt de waskorrels in een dubbele boiler. Wanneer de was volledig is gesmolten, kun je een paar druppels parfum gieten.

2. Vul uw container met gesmolten was door de kaarsenlont in het midden te plaatsen.

Goed om te weten: wanneer je je container volledig hebt gevuld, kun je je lont vasthouden met een wasknijper, terwijl de wax hard wordt en de lont bevriest.

3. Als de was volledig is uitgehard, plaatst u de gedroogde bloemen door ze voorzichtig rond uw lont te planten.

Op het einde

Je bloemenkaars is klaar! Als je het wilt aanbieden voor Kerstmis, een Valentijnsfeest of een verjaardag, kun je een geannoteerd label toevoegen. Voor een cadeau vol genegenheid en aandacht, noodzakelijkerwijs heel persoonlijk.

Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van je superkaarsen via onze Facebook-pagina en vind andere ideeën op onze Pinterest!