Informatie

8 cadeau-ideeën voor fijnproevers!

8 cadeau-ideeën voor fijnproevers!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een kaasplateauHeb je een geliefde of vriend die van kaas houdt? Bied hem aan een echte houten kaasplank ! Dit maakt het mogelijk om verschillende kazen te presenteren tijdens maaltijden of aperitieven met vrienden, om ze te benadrukken. Iets te eten!

Aarzel niet om het geschenk compleet te maken een set kaasmessen. In feite zou elke kaas idealiter moeten worden gesneden met een mes dat overeenkomt met zijn vorm of consistentie. Dus je geliefde zal het hele assortiment hebben om kaasproeverijen te bieden wanneer ze maar willen.

Een zout- en peperschudbekerHet is misschien niet het meest sexy geschenk ter wereld, maar als je een voedselliefhebber om je heen hebt, kan het hem behagen! De essentiële duo zout- en peperschudbeker kan zelfs ontwerper zijn. Sommige merken zoals Alessi bieden modellen in sneeuwpopstijl, die je als een echt decoratief object in je keuken of op je tafel kunt weergeven.

U kunt ook kiezen voor modellen met een meer klassiek design, in hout zoals onze grootouders voor de vintage touch, of in glas en metaal voor een modernere look.

ChocoladefondueAandacht, gastronomisch cadeau in zicht! Chocoladefondue zal alle fijnproevers verrukken. Witte chocolade, donkere of melkchocolade, niet jaloers! Alle chocolaatjes kunnen in dit type apparaat worden gebruikt. Je moet het gewoon eens zijn met de kleine fijnproevers die dit heerlijke moment zullen delen.

Of het nu elektrisch of per kaars is, de chocoladefondue is perfect voor een snack of een romantische avond. Dompel seizoensfruit in chocolade en geniet ervan!

Een glazen olieflesAlle gastronomen zullen u vertellen: geen goede salade zonder een zelfgemaakte vinaigrette die de naam waard is! Om fijnproevers te plezieren, bieden wij hen een elegante glazen oliefles, met sobere en verfijnde lijnen. Een tijdloze klassieker, elke dag heel praktisch!

Een aperitiefdienstIn plaats van alle gerechten, kommen en borden voor aperitieven uit te nemen, waarom glijdt u niet op uw lijst een aperitiefdienst ? Bestaande uit kommen van dezelfde stijl, een draaitafel of zelfs een dienblad met geïntegreerde kommen, het is het praktische accessoire voor uw aperitiefavonden met vrienden.

Voor een aperitief van etnische inspiratie kiezen we voor een houten servies zoals kokoskom of voor een faience-model met een etnische print. Om kaas of gebak te serveren, kunt u ook kiezen voor een leisteen service, met eenvoudige borden maar die petit fours en bedrijf verbeteren.

Een snijplankAls het gaat om geschenken voor fijnproevers, gaat er niets boven de grote klassiekers! Het bewijs hiervan is met een mooie houten snijplank, wat fijnproevers zal verrassen. Gemaakt van zeer dik hout, de snijplank is gemakkelijk schoon te maken en wordt veel minder snel beschadigd dan de plastic modellen die we regelmatig in onze keukens aantreffen.

Kerstmis komt eraan, je weet wat je moet doen!

Aperitief piekenVergeet de oude houten pieken om uw tapas en andere kleine gerechten tijdens aperitief te serveren! Liever aanbod een service van herbruikbare aperitiefplukkers, gemaakt van metaal. Sommige modellen zijn origineel, met kleine markers die hun hoogtepunt niet verliezen in de strijd om de laatste cocktailworst of dit heerlijke stukje mini-wrap met zalm.

Een set keukenmessenElke goede zichzelf respecterende kok zal het je vertellen: naast goed eten is het noodzakelijk om goed uitgerust te zijn om goede kleine gerechten te bereiden. Dus profiteer van de kerstvakantie die wordt aangeboden een set keukenmessen een chef waardig voor uw dierbaren! Elk mes heeft een zeer specifiek gebruik: voor vlees, groenten, enz.

U wordt verwend met roestvrij staal of keramiek!Opmerkingen:

 1. Grosar

  Nu werd ik me allemaal duidelijk, ik dank voor de hulp in deze vraag.

 2. Yabiss

  Daarin is er iets. Ik dank voor de hulp in deze vraag, nu zal ik dergelijke fout niet plegen.

 3. Mayo

  Geweldig, dit is grappige informatie.

 4. Dira

  Ik denk dat er fouten worden gemaakt. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM.

 5. Setanta

  Theater rekwisieten komen uitSchrijf een bericht