Anders

10 trendy objecten om zelf met kant te doen

10 trendy objecten om zelf met kant te doen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een oud lint, stukjes stof, een placemat om te recyclen? Kant is trendy en doe-het-zelf-opties verdringen zich aan de poort! Grijp de schaar (voorzichtig) en maak het lijmpistool klaar, we zullen uitleggen hoe u kant kunt transformeren in een decoratief wonder voor thuis, een maaltijd of een bruiloft.

Een kanten theelichthouderEen pot rondslingeren? We omringen het met een romantisch kantlint en voegen een twist van touw toe voor de rustieke touch. Met gekleurd zand, kristallen of grind aan de onderkant, verwelkomt het een echte kaars voor een elegante theelichthouder zonder risico op brandwonden of een LED-kaars voor het gemak.

Een kanten dromenvangerWeef een dromenvanger, het is een gecompliceerde chouïa. Plan D als doe-het-zelf? Recycle een kanten kleedje door het in het midden van een houten of metalen cirkel te bevestigen. Voor de moedigen voegen we een paar parels toe. Voor de anderen maken we het meesterwerk af door lange linten van kant aan de onderkant vast te binden, een andere aan de bovenkant om op te hangen.

Een solifloreKlein of groot, een fles beschilderd met een spray van matte verf heeft altijd zijn effect in decoratie. Vooral als het wit is, omgeven door een strook canvas en een wit kantlint. De methode kan zelfs werken met kleine, al witte plastic flessen: ballast de bodem met grind, plant een paar takken, voeg een kraft-label toe en verkrijg originele plaatskaarten.

Een vaas met kantVoor versier een vaas, pot of glazen beker, een eenvoudig kanten lint volstaat. Het geheim? We plaatsen een punt van lijm en plaatsen een strook stof tussen het glas en de kant: het brengt de delicatesse van de patronen en het wit van het lint naar voren, vooral als het een kraftkleur is voor de natuurlijke aanraking. Voor een moderne versie geven we de voorkeur aan donker onder het kant! Een heel eenvoudig principe dat werkt op een pot, een kom of een echte vaas, afhankelijk van het te ontvangen boeket.

Een geurige kandelaarWe vonden zelfbouw niet eenvoudiger en indrukwekkender om het huis te balsemen! Een grote kaars omringd door kaneelstokjes, een mooi kanten lint om alles bij elkaar te houden en voila: verwarming, de kaars zal de geur van kaneel verspreiden. Voor een herbruikbare optie, plak je de stokjes gewoon op een glas en plaats je de kaars erin.

Een trouwringhouderVoor een bruiloft is de trouwringhouder essentieel. Een eenvoudige en romantische huisversie? één recycleert een metalen pot of een blikje door jute te plakken. We lijmen over een mooi geschulpd kantlint en we eindigen met een houten of kartonnen hart gestempeld met de initialen van de geliefden ... het enige dat overblijft is om de pot te vullen met gekleurd rietjes, gerstsuiker of takjes om allianties te schuiven.

Geurende kanten hartenVoor amateur of ervaren naaisters snijden we twee keer dezelfde harten uit een stevige stof die niet rafelt of niet te rafelt (canvas, jersey, etc.). We passen op de randen van stukjes kant dan naaien we de harten op elkaar met een eenvoudige buitenste borduursteek, waardoor er twee centimeter opening overblijft waardoor lavendel of gedroogde kruiden kunnen worden geschoven. We zijn klaar met naaien, het enige wat we moeten doen is de harten in de laden schuiven of ze aan parfum hangen!

Een geschenkpakket met kantWat als we het gebruikten kanten lint voor chique geschenken, in plaats van een niet-herbruikbare en niet eerlijk gezegd ecologische bolduc? Het decoratieve effect is bijzonder trendy bij kraft, de mooiste bondgenoot van kant.

Een potloodhouderDe winnende combinatie van een verfijnde DIY bureauset ? Wat betreft de ringhouder, we bedekken metalen potten, deze keer met vilt, bestand en die niet rafelt. We versieren vervolgens met kantlinten en eindigen met een kleine lederen link!

Lace wimpelsVoor een verjaardag, bruiloft of doop decor, de wimperslinger is koningin. Het extra ding? We nemen het in huisversie aan door de wimpels in kraft te snijden, voordat we ze allemaal met stukjes kant versieren. Hang dan gewoon twee vlaggen ondersteboven aan een touw met wasknijpers!Opmerkingen:

 1. Kagor

  Ik kan op zoek gaan naar de verwijzing naar een site met een grote hoeveelheid artikelen over een thema dat je interesseert.

 2. Elihu

  Ik ben eindig, mijn excuses, maar het komt niet in de buurt van mij. Wie kan er nog meer helpen?

 3. Mordecai

  Naar mijn mening heeft hij het mis. Ik ben er zeker van. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 4. Ahtunowhiho

  Ik wens je de zwartste in het nieuwe jaar!

 5. Gaspard

  Ik feliciteer, wat een passende woorden ..., de uitstekende gedachte

 6. Vogore

  En ik dacht dat ik het aan de beginners las ... (dit is altijd het geval), het zegt goed - het is kort en comfortabel om te lezen en te begrijpen.

 7. Adron

  Zelden. Het is mogelijk om deze uitzondering te zien :) van de regelsSchrijf een bericht