Tips

5 ideeën om de iriserende trend te durven

5 ideeën om de iriserende trend te durven


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel werd aangenomen dat het exclusief was voor mode, grijpt de iriserende trend door in ons interieur. Rechtstreeks uit een cartoon of een futuristisch universum, creëert het echte lichtspelen en bevrijdt het zich van decoratieve codes. Onder invloed van de holografische trend zijn meubels en decoratieve accessoires dus versierd met regenboogkleuren. Maar voor de minder gedurfde, kan het iriserende decor ook worden gespeeld met delicate parelachtige reflecties of een olie-effect. Ontdek 5 ideeën om de iriserende trend te durven!

1. Op een spiegel:© Urban Outfitters We konden geen beter decoratief object vinden dan de spiegel om binnen lichteffecten te creëren. Vooral als het gaat om een ​​iriserend model! Net als deze inspiratie vangt de iriserende spiegel het licht en transcribeert het met delicatesse en poëzie. De regenboogkleuren trekken alle ogen aan en maken het het middelpunt van alle aandacht. Het goede decoridee? Gebruik de iriserende spiegel als het hoofdeinde. Wat geeft diepte aan de kamer terwijl het een magische toets aan de decoratie toevoegt!

2. Op meubels:© orijeen Als u van een iriserend decor houdt, zult u dol zijn op de Color Flow meubelcollectie van Orijeen. Hier heeft het meubilair in de collectie lenticulaire oppervlakken. Met andere woorden, ze veranderen van kleur afhankelijk van uw situatie en uw bewegingen. Een revolutionair detail dat een geheel nieuwe dimensie geeft aan de relatie tussen meubels en de gebruiker. Hoe dan ook, we houden van de afgeronde vormen en een vleugje retro, deze meubels met een atypische uitstraling.

3. Op een armatuur:© Anthropologie Hoewel de iriserende trend vooral de kleuren van de regenboog benadrukt, weet deze ook discreet en zacht te spelen. Dit is het geval met deze suspensie, die alleen is versierd met iriserende reflecties. Kleurniveau, het regenboogeffect wordt vervangen door poederachtige en gouden tinten. De vormen zijn glamoureus en vrouwelijk. Wat betreft stijl, dit licht is geen futuristisch object! Integendeel, we stellen het ons eerder voor in een vintage of Art Deco interieur. In feite zouden we de iriserende aard ervan bijna vergeten!

4. Op een kussenDe iriserende trend trekt je aan, maar je bent bang om voor een waardevol object te vallen en het te snel te vervelen? Slechts één oplossing: handgemaakt! Je bespaart niet alleen geld, maar je zult ook geen spijt hebben als je niet meer van je creatie houdt (iets waar we erg aan twijfelen)! Om dit te doen, nodigen we je uit om inspiratie op te doen uit dit iriserende kussen dat we op de Studio DIY-blog hebben gevonden. Een stuk iriserende stof, een kussen of speciale kussenvulling, kwasten en wat te naaien is voldoende om dit delirious kussen te maken! Dus waar wacht je nog op?

5. Op de gerechten© Zara Home We eindigen voorzichtig met dit servies in sobere tinten. En nogmaals, we laten u zien dat de iriserende trend niet altijd zo opzichtig is als u misschien denkt. Deze keer neemt de iriserende een duik in de oceaan, geïnspireerd op de kleuren en vormen die kenmerkend zijn voor de zee. schelpen. Hoe dan ook, de inrichting van de tafel is verre van kinderachtig. Integendeel, het is verfijnd en elegant!Opmerkingen:

 1. Nirg

  Volgens mij maak je een fout. Ik stel voor om het te bespreken.

 2. Jerrald

  Ja ik begrijp je.

 3. Secgwic

  Kwam naar het forum en zag dit onderwerp. Laat u helpen?

 4. Faugami

  kan het hier de fout zijn?Schrijf een bericht