Anders

Wool and the Gang and Plumen: the return of the macramé

Wool and the Gang and Plumen: the return of the macramé


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De samenwerking van Plumen en Wool and the Gang markeert de terugkeer van macramé in ons interieur. Het merk stijlvolle lampen en lichten wordt geassocieerd met de website met brei- en haakpakketten. Uit deze unie worden drie modellen hanglampen geboren. Hangend boven je eetkamertafel, aan het plafond van je slaapkamer, of zelfs in je gang, zullen ze met panache een vergeten mode uit de jaren '70 doen herleven.

De keuze van kleuren

Elk van de drie lampenkappen uit deze samenwerking is ontworpen om te worden bevestigd aan de "Baby 001" -lamp van Plumen en wordt met de hand gemaakt, zonder naald of haak, met de ballen van jersey van Wool and the Gang. Een kit, toegankelijk voor beginners, waarmee u het model van uw keuze kunt maken met de ophanging en de kleur wol die u verkiest.

Het "Lights out" -model, € 94

Drie verschillende modellen, één Boheemse stijl

Als je een zelfgemaakt en bohemien tintje aan je interieur wilt toevoegen, hoef je alleen maar te kiezen tussen de drie modellen die worden aangeboden door de samenwerking tussen Plumen en Wool and the Gang. Kies voor de sfeer van een Berbertent voor de "Shine A" en zijn lange pompon. Kies voor een meer klassiek en chic effect de "Ray of Light". Tot slot, als je een romantische en ingetogen sfeer wilt, kun je niet fout gaan met de "Lights Out".

Het "Lichtstraal" -model, € 94

Een ecologisch verantwoorde kit

Wool and the Gang "wollen" jersey is gemaakt van stukjes stof dat uit de fabriek is teruggewonnen. De Baby 001-lamp van Plumen valt in de categorie "A" voor energieverbruik. Naast het reanimeren van de macramé en het bieden van de mogelijkheid om uw wensen voor handmatig werk te laten spreken, is deze samenwerking tussen de twee merken ecologisch verantwoord.

Het "Shine A" -model, € 94 Bronnen: Plumen and Wool and the GangOpmerkingen:

 1. Guljul

  Tussen ons spreken, is dit duidelijk. Ik nodig je uit om te zoeken op google.com

 2. Orbert

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik kan het bewijzen. E -mail me op PM, we zullen praten.

 3. Barrak

  Natuurlijk. Al het bovenstaande is waar. We kunnen over dit thema communiceren. Hier of op PM.

 4. Tygokus

  Als expert kan ik helpen. Samen kunnen we tot een goed antwoord komen.Schrijf een bericht