Opmerkingen

8 bosachtige decoratieve objecten voor de slaapkamer van uw kind

8 bosachtige decoratieve objecten voor de slaapkamer van uw kind


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1. Een kussen met "hertensilhouet"Houdt uw kleintje van Bambi, reekalfjes, hinden en herten? En als je hem gelukkig maakte door zijn bed te versieren met een (of meer) kussen met het beeld van het meest majestueuze dier in het bos, AKA het hert? Voor een subtiel bosachtig decor zijn een paar discrete kussens die hier en daar in de slaapkamer zijn geplaatst gewoon perfect!
 

2. Een "vos" -posterHet is onmogelijk om een ​​kinderkamer voor te stellen die is ingericht in de bosgeest zonder een enkel decoratief object dat de meest sluwe bosdieren vertegenwoordigt ... de vos natuurlijk! Als u kiest voor een "vos" -frame, wordt u ook verwend met de keuze tussen realistische afbeeldingen, vossen in origamimodus, naïeve weergaven van de tekenversie van het kind ... Het moeilijke deel zal zijn kiezen hoe u de goupil in de kamer van je peuter!
 

3. Bosdieren stickersAls je kind het type is om zijn passie elke 15 dagen te veranderen en hij vraagt ​​om een ​​inrichting in bosstijl, wees slim en wed op een inrichting die je 's nachts gemakkelijk kunt verwijderen. Zoals bijvoorbeeld stickers die bosdieren (beren, vogels, enz.) Vertegenwoordigen die je mooi op een muur (of meerdere) kunt tonen, en die net zo eenvoudig te installeren als te verwijderen zijn!
 

4. Een "wolf" zacht stuk speelgoedSamen met de vos is de wolf ook een karakteristiek bosdier. Dit is de reden waarom als je een bosdecoratie voor de kamer van je kind wilt, het volkomen ondenkbaar is om de wolf van het bestiarium te zappen. En om een ​​beetje zoetheid te brengen, als je kiest voor een pluche wolf, heel schattig en heel zacht?
 

5. Een "beer" hoogtetabelHet is bekend dat kinderen, wanneer ze klein zijn, maar één obsessie hebben: groeien en zo snel mogelijk! Dus om uw kind te plezieren, waarom niet een "beer" -bord aan een van de muren van zijn kamer hangen, waardoor hij zijn groei centimeter voor centimeter kan volgen? Voor een bosgeestdecor dat alles geweldig heeft!
 

6. Een "eekhoorn" bijtringOmdat de inrichting van een kamer ook op de details wordt gespeeld, houden we van dit bijtring en ontwaken spel in de gelijkenis van een mooie kleine eekhoorn die de indruk wekt in het hart van het bos te zijn. Te associëren met ander houten speelgoed voor een kleine verzameling "bestiary of the forest" die onvermijdelijk zijn kleine effect zal hebben, met name op een mooie witte houten ladekast.
 

7. Een mobiele "bosdieren"Om uw kind rustig en met muziek in slaap te laten vallen, is de mobiele telefoon een bewezen accessoire. En in een kamer met een bosachtige inrichting heb je natuurlijk een mobiel met uilen, vossen en konijnen nodig om op elkaar af te stemmen!
 

8. Een LED-eenhoornIn de Forest Bestiary-serie mogen we de eenhoorn niet vergeten, een denkbeeldig dier dat kinderen zo laat dromen! Dus om een ​​poëtische noot aan de slaapkamer van uw kleintje toe te voegen, waarom niet een kleine kleurrijke eenhoorn versierd met LED's kopen, gewoon om een ​​beetje licht en fantasie in het decor te brengen?Opmerkingen:

 1. Menhalom

  Got it, thanks for your help on this issue.

 2. Mikinos

  het antwoord begrijpelijk

 3. Henson

  Ik deel haar mening volledig. Ik vind het een goed idee. Ik ben het met je eens.

 4. Mikalar

  Ik zal het afdrukken ... op de meest opvallende plek aan de muur !!!

 5. Tanris

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - ik heb het erg druk. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal zeker mijn mening over deze kwestie geven.

 6. Sebastian

  Het spijt me, het is niet absoluut dat voor mij nodig is.Schrijf een bericht