Opmerkingen

Hoe maak je een stoffen bank goed schoon?

Hoe maak je een stoffen bank goed schoon?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We gaan daar zitten om te ontspannen voor de televisie, een boek te lezen en een knuffel te geven aan de huiskat, een aperitief te hebben met zijn vrienden ... Ongetwijfeld is de bank een van de must-haves van het huis. Omdat het constant wordt geprezen, is het ook een van de meubels die het meest waarschijnlijk worden gekleurd! Of het nu verwijderbaar is of niet, we geven u al ons advies over hoe u uw stoffen bank goed kunt reinigen ...

1. Een stoffen bank afstoffenHet eerste wat u moet doen voordat u begint met het groot schoonmaken van een bank, is deze afstoffen. Omdat het stof niet alleen niet hygiënisch is, maar bovendien, in combinatie met vocht, lelijke vlekken op uw bank kan achterlaten. Om deze reden wordt aanbevolen om uw bank regelmatig te stofzuigen met een zacht mondstuk om het meeste stof te verwijderen. Voltooi deze stap door de vacht en pluisjes (achtergelaten door huisdieren) te verwijderen met behulp van zelfklevende rollen. Behandel ten slotte de gebieden die niet zijn bedekt met stof als de basis en bescherm ze, indien nodig, voor de volgende stappen.

2. Een afneembare bank schoonmaken

Om de bekleding van uw bank te reinigen, verwijdert u deze en leest u de wasinstructies op het etiket aandachtig door. Als de stof van uw bank is gemaakt van synthetisch materiaal, kunt u deze in de machine wassen en een zacht programma kiezen dat speciaal is voor delicaat linnen of wol. Vermijd in elk geval een te hoge temperatuur die uw bankhoes kan beschadigen. Verkies een koude of 30 ° wassen. Vergeet ook niet om de spin op de minimale snelheid in te stellen. Als uw bank is gemaakt van natuurlijke stof, is de kans groot dat uw hoes niet in de machine komt. Was met de hand en behandel de vlekken lokaal zoals we in de volgende paragraaf beschrijven.

3. Reinig een bank zonder afneembare hoesIs uw bank niet afneembaar? Of is het, maar de hoes kan niet in de wasmachine worden gewassen? U moet het handmatig reinigen door de meest geschikte methode voor uw bank te kiezen, namelijk: * Waterreiniging: Het eerste wat u moet doen, is controleren of uw bank water ondersteunt. Als dit het geval is, moet u beginnen met het afstoffen van uw bank en het uitvoeren van kleine taken. Kies voor een wasmiddel of natuurlijke oplossing (zoals zuiveringszout of Marseillezeep) om ze te behandelen. Vergeet niet om uw vlekkenverwijderaar op een verborgen hoek van de bank te testen om het te testen. Wanneer de meest hardnekkige vlekken worden behandeld, kunt u kiezen voor een shampoo voor dit doel door over de stof te wrijven. Wanneer de operatie is voltooid, zorg er dan voor dat u een vochtig washandje aantrekt om tepelhof te voorkomen. Droog vervolgens uw bank met een föhn of een handdoek om het water te absorberen. * Stomerij: omdat de stof te fragiel is en waarschijnlijk afwrijft, ondersteunt uw bank natte reiniging niet. Door uw bank droog te maken, behoudt u de stof en voorkomt u het uiterlijk van tepelhof. Om dit te doen, kunt u speciaal schuim gebruiken dat u in gespecialiseerde winkels of bakpoeder vindt (strooi op de bank, laat inwerken en stofzuigen). Het goede nieuws? Zuiveringszout heeft het voordeel dat het de uitstraling van de stof herstelt. En nog een reden om het aan te nemen!Opmerkingen:

 1. Abiel

  In dit is iets. Heel erg bedankt voor de hulp bij deze vraag.

 2. Akinoshura

  Deze zin is gewoon onvergelijkbaar

 3. Momi

  Precies wat je nodig hebt. Ik weet dat we samen het juiste antwoord kunnen bereiken.

 4. Churchyll

  Daar is iets mee, en ik denk dat het een goed idee is.

 5. Hototo

  Ik ben het met je eens, bedankt voor je uitleg. Zoals altijd is alles ingenieus eenvoudig.

 6. Akinohn

  Precies! Het is het uitstekende idee. Ik bewaar hem.Schrijf een bericht