Opmerkingen

Voor / na: de buitenruimte van een traditioneel huis moderniseren

Voor / na: de buitenruimte van een traditioneel huis moderniseren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit huis in de Vendée toont de typische architectuur van de habitats Loire-Atlantique met zijn rode tegels, gekleurde luiken en een centraal gedeelte op één niveau. Hoewel ze verliefd waren op de charme van het gebouw, wilden de eigenaren een contrast tussen interieur en exterieur creëren door te kiezen voor een terras met een geest van design. Hun doel? Stelt u zich twee zeer verschillende ruimtes voor om uit te rusten en hun maaltijden naar buiten te brengen met behoud van een vloeiende circulatie. Om hun werk uit te voeren, deden ze een beroep op het landschapsbureau Seven Garden, dat wist hoe ze hen moesten adviseren en het project van hun dromen moesten uitvoeren.

Stel je een project voor dat in harmonie is met het huis

voor : De eigenaren van deze mooie residentie aan de kust van de Vendée hebben net de inrichting van hun huis voltooid, die ze in een geest van de zee hebben gerenoveerd. Ze willen nu de buitenkant vernieuwen die niet hebben geprofiteerd geen werk behalve een eenvoudige betonnen dekvloer. Deze laatste grenst aan het huis en zal dienen als basis voor het toekomstige terras, dat de eigenaars zich hebben voorgesteld als een designcocon.

De tuinarchitecten van het bureau Seven Garden, specialist in buitenplanning en -ontwerp, bieden hen in eerste instantie een 3D-plan aan dat het toekomstige terras weergeeft in meer reële dan levensomstandigheden! Nadat de wijzigingen zijn aangebracht, kan het werk eindelijk beginnen. In overeenstemming met de wensen van de eigenaren, combineert de nieuwe buitenruimte een eigentijdse stijl met een authentieke sfeer.

Als een brug tussen verleden en heden, integreert het terras perfect met het traditionele gebouw waarvoor het een vleugje moderniteit brengt. De medewerkers beginnen met het leggen van de tegels, die op dezelfde noppen staan ​​als de samengestelde bekleding om geen verschil in niveaus te creëren. In een tweede stap worden de plantenbakken gemaakt voordat het structurele werk wordt voltooid door het installeren van samengestelde houten latten.

na : De werken duurden minder dan een maand, maar de aangebrachte wijzigingen zijn aanzienlijk! Het nieuwe terras durft een slimme mix van composiet houten planken en tegels. De ruimtes zijn nu perfect afgebakend, visueel door de op de grond geplaatste materialen of dankzij de plantenbakken en tuinmeubilair. De ontwerpers van Seven Garden hebben gekozen voor grote, lichtgekleurde tegels voor het eetgedeelte, die het voordeel hebben dat ze bestand zijn tegen vlekken en toch gemakkelijk te onderhouden zijn. Rondom strekken antracietkleurige composiet houten latten zich uit naar de ontspanningsruimte. Het licht / donker-contrast tussen deze twee materialen wordt verder versterkt door de integratie van XXL-bloembakken, gemaakt met betonblokken die vervolgens worden gecoat en geverfd.

Vegetatie speelt ook een belangrijke rol in het brengen van de vleugjes kleur die essentieel zijn voor deze zwart-witte set: agapanthes, honderd jaar oude olijfbomen en bamboe zijn de nieuwe frisheidactiva die nu buitenkanten accentueren. Wat betreft het meubilair, het werd gekozen in zeer traditionele lijnen om de moderniteit van de bodem en de plantenbakken te verzachten: de lichtgrijze en witte strepen versterken de "kust" -sfeer en maken de laatste hand aan dit mooie huis. familie. Meer info op www.sevengarden.frOpmerkingen:

 1. Gora

  En iets is vergelijkbaar?

 2. Dabi

  Ik wed er vijf!

 3. Sarpedon

  Dit briljante idee is zojuist gegraveerd

 4. Paolo

  Dit onderwerp is gewoon geweldig :), heel interessant voor mij)))Schrijf een bericht