Tips

Welke materialen moet je kiezen voor een 100% vrolijk interieur?

Welke materialen moet je kiezen voor een 100% vrolijk interieur?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Net als iedereen wil je dat je interieur een echte cocon is waarin rust en een goed humeur de overhand hebben. Maar wat zijn de kleuren en materialen om dit te bereiken?

Kleur je interieur door op het meubilair te spelen

Als je kleur in je huis wilt brengen, maar je wilt niet door het vak "grote klussen" gaan, weet dan dat het heel goed mogelijk is om het algehele uiterlijk en de sfeer van een kamer te veranderen gewoon door te focussen op de meubels waaruit het bestaat. Inderdaad, door op te wedden de kleur en textuur van uw meubels opslag, werkbladen, kastdeuren, deurknoppen en handgrepen, wastafels of zelfs spatschermen, u kunt van elke kamer een ruimte maken die bij u past en die bevorderlijk is voor welzijn en een goed humeur.

Kleuren die warmte en sereniteit brengen© Lapeyre Het is bekend: in het chromatische palet heeft elke kleur een betekenis en kan daarom een ​​rol spelen in je humeur en de manier waarop je je in een kamer voelt. Daarom hebben mensen die een vrolijke en warme sfeer in hun huis willen creëren er alle belang bij om op te wedden nogal warme kleuren, synoniem voor pep en een goed humeur, zoals bruin, oranje, geel, paars, beige ... Personen die liever de ambiance van hun leefomgeving willen focussen sereniteit, zen houding en kalmte kan veranderen in blauw, groen, wit of grijs, kleuren die ongeëvenaard zijn om te kalmeren en te ontspannen. Ze zullen daarom hun plaats vinden in kamers zoals de slaapkamer ... of de badkamer, een kamer die u ook kunt regelen volgens uw smaak en uw wensen dankzij Lapeyre!

Materialen die in verschillende kleuren komen© Lapeyre Als u kleur aan uw interieur wilt toevoegen, zijn hier materialen die een ruime keuze aan kleuren en tinten voor uw meubels bieden: -hout : authentiek en natuurlijk, het is een materiaal dat onmiddellijk een kamer verwarmt. De gekozen kleur hangt af van de kleur; dus, voor vrij lichte en warme kleuren, wedden op eiken, essen of beuken. -het laminaat : laminaat verkrijgbaar in vele sobere kleuren maar ook in navolging van edele materialen zoals hout of gekleurd marmer, laminaat is een ideaal materiaal voor moderne werkbladen (keuken of badkamer). -de melamine : met laminaat is melamine het materiaal dat het breedste chromatische palet biedt. Wilt u meubels, kasten of opbergmeubels in grijs, wit, blauw of watergroen? Bij hem zijn alle smaken toegestaan! -de tegels : op muren, een credenza of een werkoppervlak, de tegels kunnen alle mogelijke kleuren aannemen (oranje, geel, blauw, pruim, groen, wit, zand, enz.), met een grote keuze aan effecten ( lijnen, glanzend, natuurlijk uiterlijk ...).

Een spel van nuances en texturen© Lapeyre Om overbelasting van een ruimte te voorkomen, wordt het afgeraden om meer dan 3 kleuren in een ruimte te combineren. Gelukkig zijn er tips om het saaie effect van een monochrome look in een keuken of badkamer te voorkomen. Dus: - Aarzel niet om een ​​enkele toon te kiezen, maar om speel op de nuances om het te weigeren in een kamer zonder risico op overbelasting van uw netvlies. Kies bijvoorbeeld in de keuken voor een rode melamine-opslageenheid, bakstenen deurknoppen en een bruin laminaatwerkblad. - Voor een meer dynamische weergave kunt u ook wedden op de verschillende effecten en afwerkingen van hetzelfde materiaal: grijs gelakt meubilair gecombineerd met een mat grijs kunsthars werkblad of satijnen afwerking bijvoorbeeld. -U kunt ook subtiele kleuraccenten in een kamer brengen door op accessoires en / of enkele kleurrijke decoratieve items te wedden!Opmerkingen:

 1. Osrik

  Ik denk dat je een fout begaat. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 2. Meztimuro

  Ja jij talent :)

 3. Ruben

  Bravo, wat zijn de juiste woorden ... briljante gedachte

 4. Ori

  Ik doe mee. Ik ben het eens met alles hierboven verteld. Laten we deze vraag bespreken. Hier of in PM.

 5. Maughold

  heeft iemand een link naar goede kwaliteit?

 6. Dokora

  Zo gaat iets niet

 7. Torence

  She is supposed to tell you the wrong way.

 8. Faulkree

  Het spijt me dat ik je niet kan helpen. Ik denk dat je hier de juiste oplossing zult vinden.

 9. Ridgely

  En je kunt het periPhrase?Schrijf een bericht