Opmerkingen

Hoe creëer je een meer harmonieuze habitat?

Hoe creëer je een meer harmonieuze habitat?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om een ​​huis harmonischer te maken en de bewoners zich goed te laten voelen, is het raadzaam om stroomopwaarts te denken over de indeling en indeling van de kamers waaruit het bestaat.

Een gastvrije en functionele ingang© Lapeyre Omdat dit de kamer is waardoor u het huis binnenkomt, speelt de ingang een grote rol in de indeling van een huis: het moet zowel warm zijn om u binnen te laten komen, terwijl het functioneel is voor zijn gebruikers. Een goed doordachte ingang is daarom een ​​praktische ruimte, waarin u (dankzij een garderobe of kapstok) je jassen, tassen en schoenen, gewoon om een ​​pauze met de buitenkant te creëren en achter te laten ... Maar de indeling van deze kamer die een glimp van de algehele sfeer van het huis geeft, mag niet over het hoofd worden gezien: een beetje bank, een goed onderhouden plant, een mooi licht zal deze kamer opvrolijken en een gezellige sfeer creëren die je een goed gevoel geeft vanaf de voordeur.

Een aangename lounge die bevorderlijk is voor uitwisselingen© Lapeyre Om individuen in staat te stellen zich gemakkelijk in een woonkamer te verplaatsen, uit te wisselen en te ontspannen, is het raadzaam: - Vermijd overbelasting van de kamer door te veel meubels en snuisterijen te plaatsen. -Om ervoor te kiezen meubels met afgeronde vormen, en plaats de fauteuils en banken rond een salontafel om de communicatie te bevorderen, maar zonder uw rug naar de deur te keren. - Kies felgekleurd meubilair om de kamer van energie te voorzien. - Varieer met de lichtbronnen en maak indien mogelijk een opening (met een luifel of een dakraam) in een andere kamer om te voorkomen dat u vast komt te zitten.

Een zen en verfijnde kamer© Lapeyre Om je goed te voelen en de slaap van de rechtvaardige in een kamer te slapen, moet deze laatste vooral netjes en overzichtelijk zijn: er is geen sprake van dat de bazaar zich daar vestigt, of hem overbelast met meubels die de kamer zouden verstikken. Het meubilair moet daarom zachte vormen, kleuren en texturen hebben, en de opslagruimte (a dressing of kasten op een gedeelte van de muur, maar ook speelgoeddozen voor kinderen bijvoorbeeld) zijn welkom, zodat bij het betreden van de kamer rust heerst.

Een intieme en rustige badkamer© Lapeyre Om goed te rijmen, moet een badkamer worden gescheiden om de gebruikers een minimum aan privacy te bieden. Als zodanig is de verborgen opslag Lapeyre is perfect voor het bieden van een rustige en geordende sfeer zonder aan functionaliteit te verliezen. Als de keuze tussen douche en bad vooral een kwestie van ruimte (of smaak!) Is, verdient het de voorkeur om het toilet in een andere kamer dan de badkamer te plaatsen en die uitkomt op een gang.

Een praktische en dynamische keuken© Lapeyre Tegenwoordig is de keuken een van de belangrijkste kamers van het huis, waarin we al snel evenveel tijd doorbrengen als in de woonkamer (vooral als het een open keuken is). Om ervoor te zorgen dat het net zo gebruiksvriendelijk als praktisch is om in te wonen, moet u daarom zorgen: 1. Om de werkplan zodat de persoon die het gebruikt de kamer in één oogopslag kan zien, vooral in het geval van een open keuken. 2. Er moet zo min mogelijk afstand zijn tussen de gootsteen, de koelkast en het kookpunt. 3. Om aromatische planten in de keuken te hebben: ze zullen een vleugje kleur en groen brengen, evenals zeer aangename geuren. 4. Om warme kleuren in de kamer te brengen, bijvoorbeeld via het werkplan, kasten of opslag.

Parameters om te onthouden

Om u zich thuis te laten voelen en uw huis harmonischer te maken, zijn er enkele parameters die niet over het hoofd mogen worden gezien met betrekking tot de indeling van uw huis: - Vergeet niet om de ramen en deuren te plaatsen, zodat u altijd kunt kijken naar buiten als je in een kamer bent. - Stel "bufferzones" in uw huis in om ieders privacy te behouden: maak de ruimte tussen de dag- en nachtzones duidelijk af en plaats een kamer (toilet, badkamer, kleedkamer) tussen de slaapkamer ouders en kinderen. - Vermijd dat uw slaapkamer of elke kamer in het slaapgedeelte klaar is voor maximaal comfort en sereniteit.Opmerkingen:

 1. Vudokasa

  Wat een grappige vraag

 2. Tomi

  Driving into the dude. Maladtsa !!!!!!

 3. Berhanu

  Het kan nog leuker zijn :)

 4. Gukora

  Ik heb het echt warm

 5. Kilkree

  Wonder wonderbaarlijk is de zin van waarde

 6. Carswell

  .. zelden .. deze uitzondering kan worden gezegd: i) van de regels

 7. Bedrosian

  Mijn excuses, maar ik denk dat je het mis hebt. Ik kan mijn positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.Schrijf een bericht