Tips

De nieuwe Vista Alegre serviescollectie van Marcel Wanders

De nieuwe Vista Alegre serviescollectie van Marcel Wanders


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In dit voorjaar van 2016 bundelt de specialist in luxe en functioneel handgemaakt kristal en porselein Vista Alegre zijn krachten met het icoon van het Nederlandse ontwerp Marcel Wanders om de zeer natuurlijke Blue Ming-collectie te creëren. Een complete set van elegante, verfijnde stukken geschikt voor alle toepassingen die de codes van het traditionele Nederlandse Delfts blauw opneemt en tegelijkertijd een vleugje moderniteit brengt. Spotlight op deze kleine schoonheden om te adopteren!

Blue Ming: een levendig eerbetoon aan Delfts blauw

Geïnspireerd door de blauwe decoraties op een witte achtergrond van het iconische Delfts Blauw, beter bekend als Delfts Blauw, bestaat deze nieuwe collectie symmetrische stukken met sculpturale elementen uit een servies, een thee- en koffieservies , een terrine met een kandelaar, een vaas en decoratieve elementen. Kleine alledaagse accessoires die resoluut zijn afgestemd op de tijden waarin praktische missie en esthetische dimensie op briljante wijze worden gecombineerd.

Een veelzijdige collectie

De originaliteit van de Blue Ming-collectie: sommige stukken zijn zeer veelzijdig. Dit is het geval met de vaas die, zodra het deksel is verwijderd, verandert in een praktische kleine kom of de kandelaar die ook kan worden gebruikt om een ​​bloem in te bewaren. Angstig slim!Opmerkingen:

 1. Nouel

  Het spijt me, dat ik me bemoei, maar naar mijn mening is er een andere manier van de beslissing van een vraag.

 2. Mikashakar

  Ik wilde het al heel lang zien

 3. Cronus

  Bedankt voor een uitleg. Ik wist het niet.

 4. Leng

  Het is compliant, de zeer nuttige zin

 5. Kiran

  Het is een schandaal!

 6. Nabei

  MEE EENSSchrijf een bericht