Anders

Tutorial: een poef maken met een gerecyclede band

Tutorial: een poef maken met een gerecyclede band


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De zomer komt eraan en we willen graag de zonnestralen proeven of, integendeel, een hoek in de koele, onder de beschermende schaduw van de bomen voorbereiden. En om de buitenkamer van onze dromen goedkoper in te richten, niets beter dan een beetje recycling! Hier is het magische recept om je oude tafelkleden en banden in een handomdraai om te toveren in een originele en comfortabele poef.

Het materiaal

- een band - een of meer spuitbussen - een vierkant van 80 cm tafelzeil - schuim of een oude rol tafelbeschermer - een plank - schroeven en spijkers van de stoffeerder - schilderstape - een zaag jig

Budget: 25 euro Duur: 3 uur

De etappes

1. Reinig de band met zeepwater om de verf goed te laten hechten. Borstel goed en laat het drogen. Als u geen band hebt om te recyclen, kunt u deze ophalen bij de recyclingcentra op het platteland.

2. Bedek de band als deze droog is met verf. Vergeet niet om de vloer goed te beschermen en de verf te laten drogen voordat u de band omdraait.

3. Lijm stroken tape om uw ontwerpen te definiëren. Ik kies voor een sobere witte lijn, die de patronen accentueert die door de ribben van de banden worden gevormd.

4. Om de stoel te vormen, tekent u op uw bord twee cirkels met dezelfde diameter als uw band. Knip ze uit met een decoupeerzaag.

5. Snijd een cirkel in het schuim, dezelfde diameter als je bord. Als je, net als ik, een tafelbeschermer recycleert die al goed heeft geleefd, leg dan meerdere cirkels op elkaar voor een comfortabelere stoel.

6. Vorm de zitting door het schuim (of de tafelbeschermercirkels) op een van de planken te plaatsen. Bedek vervolgens met een vierkant gewaxt canvas, recycle bijvoorbeeld een oud tafelkleed! Draai dan het hele ding om.

7. Houd de zitting en de vulling vast door de stof aan de onderkant van het bord te spijkeren. Het schuim blijft dus behouden en de stoel is klaar!

8. Bevestig de stoel die u zojuist hebt gemaakt aan de band. Voor een onzichtbare afwerking, schroef vanaf de binnenkant van de band en zorg ervoor dat de schroef het hout niet doorboort!

9. Schroef het tweede bord op de onderkant van de band, voor een betere stabiliteit van de zitzak.

10. Draai de set om en je bent klaar!

Op het einde

Maak nog een zitzak zonder schuim om een ​​tafel te maken. En dat is genoeg om comfortabel een leeshoek of een kleine theesalon op te zetten, alleen met gerecyclede materialen! Om deze zitzakken aan te passen aan gerecycleerde banden aan de binnenkant, voegen we een beetje elegantie toe door voeten te creëren. Schroef zwenkwielen of stukken hout op de basis en uw professionals zien er anders uit! Laat uw creativiteit de vrije loop: verander de kleuren van de band en de stoel en speel gerust met de effecten van de groeven op de banden. Ik heb een kleine tractorband gevonden die een heel ander resultaat geeft! Vond je deze tutorial leuk? Stuur ons foto's van uw zitzakken via onze Facebook-pagina en ontdek andere ideeën op onze Pinterest!Opmerkingen:

 1. Iskinder

  Naar mijn mening heb je niet gelijk. Schrijf me in PM, we praten.

 2. Macneill

  Juist! Het lijkt me een goed idee. Ik ben het met je eens.

 3. Bourn

  Het spijt me, maar ik denk dat je het mis hebt.Ik ben er zeker van. Ik kan mijn positie verdedigen. E-mail me op PM, we zullen bespreken.

 4. Sigehere

  Ja ik begrijp je. Daarin wordt ook iets uitstekend geacht, steun ik.Schrijf een bericht