Opmerkingen

5 badkamermeubels die het dagelijks leven gemakkelijker maken

5 badkamermeubels die het dagelijks leven gemakkelijker maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Is de badkamer een kamer in je huis waar je veel tijd doorbrengt? Hier is een selectie van verschillende ingenieuze meubels die deze momenten zo aangenaam mogelijk maken!

1. De dubbele wastafel© Lapeyre Met de douche of het bad, de ketel maakt duidelijk deel uit van het meubilair van badkamer essentieel. Het probleem is dat wanneer de badkamer door een groot aantal mensen tegelijkertijd wordt gebruikt (ochtend en / of avond), er snel files kunnen zijn rond de gootsteen! Gelukkig is er om dit probleem te overwinnen en onnodige argumenten te voorkomen, een meubelstuk dat niet praktischer kan zijn: de dubbele wastafel, waarmee 2 mensen hun handen kunnen wassen of hun tanden kunnen poetsen ... tegelijkertijd en zonder belemmeren of erop lopen. En wat betreft de vorm, grootte of het materiaal van uw dubbele spoelbak, ieders smaak is toegestaan!

2. De douchecabine met hydromassage© Lapeyre In een douchecabine zijn de verstelbare hydromassagestraalpijpen een echt pluspunt: hiermee kunt u profiteren van gerichte waterstralen, koud of warm, of u nu wilt balanceren of ontspannen in de balneotherapie-modus! Met andere woorden, met de douchecabine met hydromassage, uw badkamer zal er uitzien als een spa voor maximaal welzijn!

3. Verborgen opslag© Lapeyre Een badkamer zonder opslag is gewoon onmogelijk. Ja, maar ... niet gemakkelijk om te worden gekalmeerd in een kamer waar crèmes, lotions, handdoeken en andere EHBO-koffers zijn geregeld met volledige kennis van iedereen op volle planken! De oplossing om esthetiek te combineren met praktijk in uw badkamer? Wed op ultrafunctioneel meubilair met meerdere opslagruimtes. Zoals de wastafel kast of de wastafel kast met geïntegreerde lade (n) en nissen, het badkamermeubel die planken bevat verborgen achter spiegeldeuren, of de badkamer kolom door Lapeyre waarmee je grote opslagruimte kunt vermenigvuldigen, zelfs in een kleine ruimte zonder deze te vol te zetten.

4. De lichtspiegel© Lapeyre In een badkamer is de verlichting nabij de spiegel een heel belangrijk element: het moet krachtig genoeg zijn om u correct te verlichten, maar zonder te verblindend te zijn. Vandaar het belang van lichte spiegel, ontworpen om een ​​aangename, homogene en nette lichtbron te bieden, zonder schaduwen en daarom ideaal voor het goedmaken, stylen of perfect scheren. Maar dat is niet alles: de lichtspiegel heeft ook een anti-mist systeem, waardoor het direct bruikbaar is na het nemen van een zeer warm bad of douche! Design en praktisch, het is het perfecte meubel voor donkere en / of slecht geventileerde badkamers.

5. De handdoekdroger© Lapeyre Is uw badkamer te klein voor een standaard waslijn? Geen probleem: met een bovenste balk die horizontaal kan worden uitgeklapt, verandert de handdoekdroger gemakkelijk in een wasdroger waaraan u (klein) huishoudlinnen kunt hangen zonder dat u nog een meubelstuk! Dus het is een 3 in 1 meubels waarmee u uw badlinnen, uw huishoudlinnen kunt drogen, terwijl u uw badkamer verwarmt.Opmerkingen:

 1. Witton

  Mijn excuses, maar naar mijn mening begaat u een fout. Laten we het bespreken.

 2. Kevis

  Is het de tekening?

 3. Dogor

  Goed gedaan, wat een zin ..., het opmerkelijke idee

 4. Bellangere

  Prachtige gedachte

 5. Zolokasa

  Senk. Interessante en over het algemeen nuttige blog voor jouSchrijf een bericht