Tips

Hoe je huis op te ruimen?

Hoe je huis op te ruimen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Voordat u hem opbergt ... Sorteren!De grote opslag van je huis binnengaan zonder de tijd te nemen om uit te zoeken wat je hebt, heeft niet veel zin. Inderdaad, je gaat alleen dingen die in de loop van de tijd zijn verzameld wegzetten, in plaats van voor eens en voor altijd je interieur weg te doen. Het wordt daarom aanbevolen om het advies van Marie Kondo op te volgen en het sorteren in alle kamers van het huis aan te pakken om uw objecten te bewaren of weg te gooien.

Om ontmoediging te voorkomen, begin beetje bij beetje te sorterenstuk voor stuk. Doe het niet allemaal tegelijk, anders riskeer je snel om helemaal niets weg te doen.

Als u niet graag iets weggooit, leg het dan opzij. Aan het einde van de maand, als u het nog niet hebt gebruikt, gooit u het weg of verkoopt u het op een verkoopplatform tussen particulieren. Je zult er zeker een gelukkig maken!

Kies voor multifunctioneel meubilairAls je in een klein appartement of studio woont, multifunctioneel meubilair zijn je beste bondgenoten. Hiermee kunt u bijvoorbeeld extra opslagruimte hebben, naast hun eerste gebruik.

Een salontafel met geïntegreerde opbergruimte, een kistbank, een hoge tafel met laden of planken eronder, een bedkluis of een kledingkast ... Met woonruimtes in steden steeds minder, meubelmerken bieden nu veel trendy en betaalbare multifunctionele meubels. Het is aan jou om degene te kiezen die bij jouw stijl en jouw behoeften passen! Bespaar ruimte en extra opslagruimtes gegarandeerd.

Maak een functioneel itemEerste kamer van het huis, de ingang kan worden gebruikt als opslagruimte, op voorwaarde dat u goed bent geoptimaliseerd. Om jezelf elke ochtend voor te bereiden, kies je voor het mirror trio + schoenenrek + kapstokken.

Als de plafondhoogte dit toelaat, kunt u wandplanken installeren om bijvoorbeeld uw handtassen in op te bergen. Gebruik jashaken om familiejassen op te hangen. Een schoenenrek in de vorm van een bank kan erg handig zijn in een hal. Hiermee kunt u uw schoenen daar opbergen en een plaats hebben om te zitten en aan te trekken.

Je kunt ook een kledingkast installeren om kleding, jassen en andere accessoires op te slaan die je gebruikt om het huis uit te gaan.

Door een spiegel aan de muur te installeren, wint u ook aan helderheid. De ingang lijkt groter, door een optisch effect.

Berg uw keuken op voor een aangenamere ruimteOf ze nu groot of krap zijn, keukens zijn woonkamers die dat vereisennetjes zijn om praktisch te zijn. Het is daarom noodzakelijk om na te denken over hun opstelling voor dagelijks gebruik.

Bewaar voorwerpen, gebruiksvoorwerpen en andere voorzieningen in de buurt van de plaats van gebruik. Zo zullen potten en ander kookgerei hun plaats vinden in de kasten dicht bij de kookplaten. Dankzij slimme rekken of bevestigingssystemen kan keukenmeubilair extra opslagruimte besparen.

Decoratie- en doe-het-zelfzaken bieden veel opslagsystemen, zoals keukenorganisatoren. Installeer ze in uw kasten en andere laden, om uw items gemakkelijk te vinden.

De wandplanken, van Scandinavische inspiratie, zijn ook erg trendy. Bevestig ze aan de muren van uw keuken om uw gerechten of uw bepalingen op te slaan. Denk ook aan de objecten die onze grootouders hebben een nette keuken : fruitmand, brooddoos, opbergdozen, etc. Altijd trendy producten die uw keuken decoreren en netjes houden!

Een lounge met geoptimaliseerde opslagWare plaats van leven, die vaak fungeert als een woonkamer, kantoor, eetkamer en speelkamer, de woonkamer is een kamer die moet worden georganiseerd om elke dag netjes te blijven.

Voor een nette maar luchtige woonkamer combineren we gesloten kasten of lage opslageenheden met open meubels, zoals een boekenkast of wandplanken. Geef ook de voorkeur aan ruimtebesparend meubilair in deze kamer, vooral als uw woonkamer niet erg groot is.

Gebruik de plafondhoogte tot maak verticale opslag. Als u ongebruikelijke ruimtes zoals nissen heeft, profiteer ervan! Ze kunnen worden omgezet in een minibibliotheek of een decoratieruimte.

Ruim je kamer op!Volwassene en kind, het is noodzakelijk om te hebben een nette kamer om daar te ontspannen en te rusten. Interesse in slimme meubels, zoals stapelbedden of bedden met ingebouwde opslag. De onderkant van een bed is ongeveer 3m2 bruikbaar oppervlak voor het opbergen van uw slaapkamer. Als je een eenpersoonsbed hebt, kun je dit onder opberghoezen schuiven om je kleding of je paar schoenen op te bergen. Of zelfs beddengoed.

De kleedkamer is een must geworden in de slaapkamers. Maak er een die geschikt is voor zijn grootte. Met behulp van kledingrekken of kasten kun je je garderobe maken, zodat je al je dagelijkse voorwerpen bij de hand hebt.

Maak met behulp van een console een ruimte die dienst doet als bureau en als kaptafel. Bewaar sieraden en make-up in de laden. Met de kaptafel kunt u een werkruimte hebben met uw laptop of tablet. Gebruik in plaats van een stoel een stoel of een bankje als zitplaats.

Een geoptimaliseerde badkamerBadkamers zijn vaak krappe ruimtes, waar we elke dag tijd doorbrengen. Het is daarom noodzakelijk dat opslag praktisch is!

Als je de mogelijkheid hebt, geef je de voorkeur aan hangende wastafels in plaats van wastafels op voetstukken. U kunt dus een meubel eronder plaatsen of meubels op wielen schuiven om badlinnen en schoonheidsproducten op te bergen.

Installeer onder de douche een plank die u met een zuignapsysteem kunt bevestigen. Je bergt je toiletartikelen daar op. Denk ten slotte aan buitenspiegels, met opbergruimte. Zeker onaantrekkelijk, hiermee kunt u nog steeds opslagruimte in uw badkamer besparen. Sommige modellen, meer ontwerp, hebben planken bevestigd aan de spiegel, om enkele alledaagse voorwerpen te plaatsen.


Video: Zo ruim je je huis op in 10 minuten (Mei 2022).


Opmerkingen:

 1. Rechavia

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je het mis. Schrijf me in PM, spreek.

 2. Dionte

  Ik deel haar mening volledig. Ik denk dat dit een geweldig idee is. Ik ben het met je eens.

 3. Freman

  Welke noodzakelijke woorden ... Super, een prachtige zin

 4. Goltizragore

  Het spijt me, dat is verstoord ... Deze situatie is mij bekend. Laten we bespreken.Schrijf een bericht