Informatie

Onze decorideeën voor de renovatie van het keukenbuffet

Onze decorideeën voor de renovatie van het keukenbuffetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

1) Schilder uw buffet opnieuw voor een low budget make-overHet gebruik van stencils is een goed idee om verder te gaan in personalisatie!  

De eenvoudigste oplossing om a te vernieuwen keuken buffet in hout, melamine of laminaat is het nog steeds opnieuw te schilderen. Het is ook zuiniger! Of het nu recent of gevlekt is (zoals dit mooie buffet uit de jaren 50 gerenoveerd), je hebt nodig: * verwijder de handgrepen * zand om de vernis te verwijderen en het hout glad te maken * onderzoek het om te zien of het gaten heeft om in te vullen stopverf of houtpulp, vullen en laten drogen * een onderlaag aanbrengen en laten drogen * schilderen, met een speciale keukenverf, bestendig en wasbaar (minimaal 2 lagen)! * en vernis als je wilt! Denk ook aan de schoolbord schilderij : u kunt uw boodschappenlijst rechtstreeks op uw buffet schrijven! En waarom verf je niet alleen de poten van je dressoir, of schilder je ze in een andere kleur? Deze decoratieve optie garandeert u een origineel buffet!

2) Kleed uw formica-buffet aan met stickersMamZelle Térébenthine vernieuwt Mado-meubels uit de jaren 1950 volledig.  

Formica is zeer modieus in de jaren '70 en is een gelamineerde hars die hout reproduceert en vaak gekleurd is. Het geeft een vintage look aan uw keuken. Je kunt nog steeds schilderen uw formica keukenbuffet , maar het is niet de gemakkelijkste ondersteuning voor het schilderen: je moet wassen, schuren, een acrylverf kiezen, vernis ... dit vereist een specifieke methode. Dus waarom niet op de stickers wedden? Goedkoop, ze brengen fantasie in je keuken. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren (en te verwijderen)! U vindt met name recepten, enthousiaste kleine zinnen om 's ochtends in een goed humeur te zijn, zelfs planken of zelfs kopjes koffie ... kortom lijmen aangepast aan uw eetgedeelte en waarmee u uw buffet tegen een lagere prijs kunt aanpassen.

3) Focus op de deuren van uw keukenbuffet!Links gaas voor de voorraadkast. Juist, behang op de centrale deur!  

Eerste radicale optie: verwijder de deuren . Hiermee kunt u een volledig / leeg ritme in de decoratie creëren en uw gerechten laten zien, als het mooi is. Als u liever op transparantie speelt, kunt u een venster, gekleurde plexiglas toevoegen of zelfs gaas aanbrengen zoals op het dressoir van onze grootmoeder! Een andere optie, vernieuw de deuren met een of twee stroken behang of door patronen op uw dressoir te schilderen. Een effen kleur voor het meubilair en mooie arabesken of trendy geometrische patronen in pastelkleuren voor de deuren! Eindelijk kunt u ook nieuwe deuren kiezen! In plaats van het dressoir volledig te veranderen, vindt u in de winkel (als het meubilair standaard is) gemakkelijk meer originele of gekleurde deuren. Anders kunt u ook op maat gemaakte houten of stalen planken op uw deuren plakken om een ​​oud keukenbuffet een modernere uitstraling te geven. Sommige verven stellen u zelfs vrij van ondercoating!

4) Het aanpassingsdetail dat alles verandert!Veel plezier met de handgrepen van uw buffet door stijlen te mixen!  

De handgrepen We denken er niet noodzakelijkerwijs over na, maar alleen het veranderen van de handgrepen kan al een echte indruk van nieuwigheid geven: we ruilen de oude voor moderner, hetzij in totale look-modus of door verschillende modellen in een Boheemse geest te mixen. Het licht Je kunt ook met licht spelen om je buffet de moderniteit te geven. Voeg bijvoorbeeld een gekleurd neon toe aan de bovenkant van uw buffet en het zal een nieuwe sfeer aan de kamer geven. Kortom, wed op deze kleine details die alles veranderen, maar dat ook gemakkelijk kan worden gewijzigd. Vergeet niet dat in decoratie niets definitief is!