Informatie

Tutorial: een schilderij maken in strijkkunst

Tutorial: een schilderij maken in strijkkunst


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In de trendy doe-het-zelffamilie is strijkkunst kampioen. Toegankelijk voor alle niveaus van doe-het-zelvers, het kost bijna niets en upgrade het decor in minder dan twee ... Nog beter? Het resultaat is uniek, gepersonaliseerd, trendy en eerlijk gezegd canon. Bereid de spoelen van draad voor, we vertellen je alles!

Het materiaal

Een bord met de gewenste afmetingen Een vernis of een olie voor het bord (optioneel) Nagels Een hamer Twijn of katoenen draad Papieren schaar

De etappes

1. Druk de gewenste vorm af of teken deze. Als u letters kiest, kiest u een dik en eenvoudig lettertype of tekent u ze met de hand. Knip vervolgens de letters of vorm uit met een schaar.

2. Plaats het model op het bord totdat het resultaat bij u past. Zet de vorm (en) vast met tape.

3. Plant nagels ongeveer elke centimeter met de hamer, rond de vorm binnen en buiten. De nagels moeten alle contouren trekken. Verwijder vervolgens de plakband en de papiervormen.

4. Olie, skate, wax, kleur het bord afhankelijk van het gewenste decoratieresultaat ... of laat het gewoon rauw, het is net zo trendy! Als u een lichtgekleurde string hebt gekozen, zal deze beter opvallen op een donkere achtergrond en vice versa.

5. Bevestig een uiteinde van de draad aan een spijker, net onder de tip. Wikkel het dan op de aangrenzende nagel, vervolgens op de volgende, enzovoort om de hele vorm te tekenen. Zodra de omtrek is voltooid, voert u de draad over de tegenoverliggende nagel en zigzagt u van links naar rechts, van boven naar beneden. Het ontwerp is willekeurig, de draad moet eenvoudig genoeg kruisen om het oppervlak van het patroon tussen de nagels gedeeltelijk te vullen!

6. Ga op dezelfde manier verder letter na letter. Wanneer u geen draad meer heeft of het einde van een vorm bereikt, legt u een knoop om een ​​nagel. Knip iets verder en verberg het uiteinde in de verwevenheid van draden.

7. Het is voorbij! Voeg een haak achter het bord toe en hang je werk prominent op.