Anders

Alles om deze zomer cocktails te maken

Alles om deze zomer cocktails te maken


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De zomer komt eraan. En wie zegt zomer, zegt aperitieven en cocktails op het terras! Mojito's, Cuba Libre, Bloody Mary, Cosmopolitan ... Wat als je achter de toonbank passeerde? U hoeft geen expert in mixologie te zijn om gekke cocktails te verzinnen. Hier zijn enkele essentiële tips!

De essentiële uitrusting

De shaker is het basisaccessoire om een ​​groot repertoire van heerlijke cocktails te bereiden. Kies voor zuinigheid en efficiëntie direct voor de drie-in-één-shaker met geïntegreerd vergiet, indien mogelijk in roestvrij staal (minder kwetsbaar dan glas, reken op ongeveer 20 euro). Omdat niet iedereen Tom Cruise in de film wordt genoemd cocktail , een dispenser (ongeveer 7 euro bij Alice Délice) is essentieel om de doses van elk ingrediënt te beoordelen (fouten in de hoeveelheden alcohol kunnen snel voorkomen). Haal ten slotte je sapcentrifuge uit de kast, voor veel cocktails is vers citroensap nodig.

Het belang van stro

Het rietje is er niet alleen om er mooi uit te zien. Het is een essentieel accessoire om te voorkomen dat je de muntblaadjes van de Mojito inslikt of je tanden tegen de ijsblokjes slaat. Het rietje fungeert ook als een mixer van ingrediënten en voorkomt dat gevoelige tanden direct contact maken met ijsdranken. Ten slotte zullen vrouwen met make-upmonden het rietje waarderen dat hun lippenstift niet beschadigt.

Kant-en-klare cocktails

Voor zondagse barmannen of om indruk te maken op je vrienden zonder achter de toonbank te gaan, wed op cocktailmixen. Mengsel "Réunion", "Caipirinha tropicale" of "Mojito fraise" (verkrijgbaar voor minder dan 10 euro bij Alice Délice), bereid geweldige cocktails door de zeer eenvoudige instructies op het product te volgen. Let op: meng het mengsel altijd met de aanbevolen drank (rum, bruiswater, wodka, enz.) En bereid het soms ruim voor uw avond. We voegen 5 of 6 ijsblokjes in het glas en voila!

De kunst van het decoreren

Net als cupcakes is decoratie een integraal onderdeel van cocktails. Dus wees fantasierijk! Prik pittige snoepjes op een tandenstoker, snijd een schijfje citroen of sinaasappel om de rand van het glas te versieren, of kies gewoon voor kleurrijke paraplu's. Gegarandeerd effect!