Opmerkingen

Binding: blok trendy vellen

Binding: blok trendy vellen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uitrusting

1 stuk turkoois vilt 50 x 50 cm of 31 x 50 cm 1 stuk dik bordeaux vilt 40 x 50 cm 1 platte metalen liniaal 1 krijt krijt naaister 1 rollend mes 1 schaar 1 stuk opstrijkfolie aan de voorkant achterkant van 50 x 50 cm 1 ijzer 1 fotokopie van het patroon van de bovenklep pdf: 277660, tweemaal vergroot 2 rode fantasieknoppen 17 mm diameter 1 naald Rode draad 1 schaar 1 snijder 1 notitieboekje met spiraalvellen wit geperforeerd (formaat zonder deksel: 185 x 185 x 9 mm) 1 koekjessnijder 1 snijtang 4 platte messing schroeven met een diameter van 5 of 6 mm en een hoogte van 11 mm 4 bouten 19 doorschijnende rode rocailles

Realisatie

10 'Snijden van de verschillende elementen

Snijd twee vierkanten van turkoois vilt en twee vierkanten van bordeaux vilt, elk 19,5 cm elk, met behulp van een rollend mes. Knip ook een strook bordeaux vilt van 5,5 x 19,5 cm, met een inkeping aan een van de lange zijden.

15 'Top cover decoratie

Verhit de ingekeepte strook bordeaux vilt op de rand van een van de vierkanten van turkoois vilt. Markeer met behulp van de fotokopie van het patroon de locatie van de twee rode knopen met krijt en naai ze met de rode draad.

10 'Heatsealing van de voor- en achtercovers

Verhit het vierkant van turkoois vilt zonder decoratie op een van de bordeauxrode vierkanten (achteromslag) en voer vervolgens dezelfde bewerking uit met de twee resterende vierkanten (vooromslag). Maak vervolgens de omslagen gelijk aan het formaat van de vellen papier, plus 2 millimeter (of 18,7 cm), waarbij u 4 millimeter aan elke kant elimineert.

15 'Boren van gaten

Verwijder de spiralen van de notebook, indien aanwezig, met behulp van de draadscharen. Neem een ​​van de vellen en markeer de locatie van het eerste, vierde, negende en laatste gat in het papier op de bordeauxrode viltstrook op de bovenklep. Boor vervolgens vier gaten op deze locaties met de cookie cutter. Doe hetzelfde op de onderkant.

10 'Creatie van het afsluitende tabblad

Knip twee stroken bordeaux vilt 4 x 16 cm en lijm ze aan elkaar. Maak ze na het fuseren gelijk aan 3 x 15,5 cm. Plak dit tabblad op de locatie die in het diagram wordt aangegeven.

U kunt nu de twee kaften aan het boek bevestigen met schroeven en bouten. Sluit vervolgens het sluitlipje op de bovenklep en markeer bovenaan met krijt de locatie van de eerste knop. Een eerste horizontale snede met de snijder, de lengte van de knop, laat deze naar binnen gaan. Markeer vervolgens op dezelfde manier de locatie van de andere knop en maak een tweede horizontale sleuf.

15 'Optioneel: creatie van de pareldecoratie

Neem het patroon uit het decor om de locatie van de negentien rocailles te krijt en naai ze met de rode draad.

Truc

Het spiraalvormige notitieboek dat in deze realisatie wordt gebruikt, kan worden vervangen door elk ander vakgebied of zelfs door vellen die u met een perforator snijdt en doorboort. Het bevestigingssysteem met behulp van schroeven maakt het mogelijk om de binding te ontmantelen en naar wens vellen te verwijderen of toe te voegen 20 decoraties op Felt © éditions Flammarion, 2003Opmerkingen:

 1. Isidro

  Het is noodzakelijk om in liefde te kijken !!!

 2. Tashakar

  Ik feliciteer, welke noodzakelijke woorden ..., het uitstekende idee

 3. Galeel

  Bravo, wat zijn de juiste woorden ... briljante gedachte

 4. Devereau

  Weergaloos onderwerp, het is interessant voor mij))))

 5. Cipriano

  Bravo, ik vind dit een geweldig idee

 6. Zolocage

  Zeer opmerkelijk onderwerpSchrijf een bericht