Opmerkingen

Hoe uw buffet organiseren zonder een cateraar in te schakelen?

Hoe uw buffet organiseren zonder een cateraar in te schakelen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om geld te besparen en er zeker van te zijn dat het u bevalt, is het organiseren van uw buffet zelf tijdens uw evenementen met vrienden een geweldig idee. Dit vereist een kleine organisatie stroomopwaarts, maar het spel is de kaars waard: je kunt trots zijn op jezelf wanneer je gasten je feliciteren. Hier zijn de essentiële stappen om uw feestbuffet meesterlijk samen te stellen.

D-60 of vanaf het begin van het project: vragen om te stellen

Het eerste is om jezelf de belangrijkste vragen te stellen: * Hoeveel mensen wil je uitnodigen? Maak een lijst en verstuur de uitnodigingen zodat uw organisatie duidelijker wordt. * Wilt u uw evenement rond een maken thema ? * Welk budget wil je dit buffet opdoen? * Wie kan u ondersteunen? Inderdaad, zelfs als je een aas van de organisatie bent (en we twijfelen er geen seconde aan), zullen een of twee vrienden aan je zijde noodzakelijkerwijs een extra troef zijn.

D-45: vraag om het menu!

Nu je iets meer weet over het aantal gasten dat aanwezig is op je evenement, weet je het aantal monden om te voeden! Afhankelijk van uw budget kunt u beginnen met het maken van een lijst met gerechten die u die dag op uw tafel wilt zien. Voor de tijd raad ik je aan eenvoudige, familiale en koud smakende gerechten te maken die je snel kunt bereiden: quiches, taarten, gemengde salades, kaas- en vleeswarenschotels, enz. Om je te helpen de vereiste hoeveelheden te beheren, raadpleeg dit speciale artikel dat u de juiste hoeveelheden vertelt. Als u warme gerechten wilt aanbieden, is dit het moment om te informeren naar de verhuur van kachels. Plan ook de benodigde tijd op de dag voor het evenement om uw maaltijden te bereiden.

Grote salades voor een beetje frisheid!

D-30: beheer van de gerechten en het arrangement

Wie buffet zegt, zegt veel gerechten. Om je creaties goed te kunnen presenteren, moet je de juiste gerechten vinden. Hiervoor kunt u kiezen voor verschillende oplossingen: * de serviesgoed verhuur : u vindt een groot aantal aanbiedingen online op internet: options.fr, loca-receptions.fr, locassiette.com, ... Het voordeel? Porseleinen serviesgoed, met een ruime keuze aan modellen. * de wegwerpservies : om te moeizaam beheer te voorkomen, is deze optie uw gemakkelijke oplossing. U hoeft het materiaal niet te ontvangen of op te slaan. En als uw buffet klaar is, hoeft u uw gerechten niet terug te sturen. Zeker, de weergave is anders dan porseleinen schalen, maar je kunt producten vinden die erg op klassieke gerechten lijken. Er is bijvoorbeeld bestek dat bijna identiek metalen bestek imiteert. Het resultaat is verbluffend. Je geluk kun je vinden op tablewarejetable.fr, dinovia.fr, ojetables.fr, ... De meeste van deze sites hebben ook ecologische reeksen. Denk er eens over na! * Eindelijk de laatste optie, als je een krap budget hebt, staat niets je in de weg om de informele kaart te spelen en vrienden te vragen je elk een paar gerechten te brengen. Dit is het moment om jezelf af te vragen op welke media je al deze goede kleine dingen gaat plaatsen. Idealiter en afhankelijk van het aantal gasten, is het goed om voor elke specialiteit (voorgerechten, gerechten, kaas, desserts, drankjes) een tafel te voorzien om de toegang en circulatie te vergemakkelijken. Als u uw tafels wilt decoreren, is dit het juiste moment om op zoek te gaan naar uw feestdecoratie en contact op te nemen met uw bloemist als u van plan bent om een ​​buffet met bloemen aan uw buffet toe te voegen.

D-15: we anticiperen op wat kan zijn

Voordat je aan de race tegen de klok meedoet, moet je je rug beveiligen door alles te maken en in te vriezen: pizza's, quiches, soezen, desserts, cakes, desserts ... Plan een weekend en neem de tijd om je prestaties te bereiken zonder stress. het geeft je ook de mogelijkheid om kleine receptentests uit te voeren als je dat wilt. En aarzel niet om dit deel een beetje te delegeren! Vrienden, daar is het ook voor, niet? Terwijl je in de buurt van de vriezer bent, kun je ook ijspakketten maken om je drankjes aan je buffet te verfrissen.

Doe testen vóór D-Day

Van D-2 tot D-dag: de laatste rechte lijn

* J-2 : Bereid je salades, aperitiefdranken, warme gerechten voor als je ze op het menu hebt staan. * J-1 : Haal uw bereidingen uit de vriezer en leg ze op dienbladen in uw koelkast, klaar om te worden geserveerd. Bereid uw keukenapparatuur en accessoires voor. Plaats en versier uw tafels. * dag J : Ga het brood, je bloemen halen, je verrines aankleden en ten slotte ... zet al je gerechten op je buffet.

Het blijft alleen om van je evenement te genieten. Je hebt het verdiend!


Video: 1 WEEK ZONDER MAKE-UP! . + SKINCARE ROUTINE (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Tolan

  Ik ben op de hoogte van deze situatie. We kunnen discussiëren.

 2. Goltigul

  Het is mogelijk om te vertellen, deze uitzondering :)

 3. Zachary

  Leuk, ik vond het leuk! ;)

 4. Mozahn

  What a phrase ... the phenomenal idea, admirableSchrijf een bericht