Opmerkingen

6 decoratieve inspiraties met gedroogde bloemen

6 decoratieve inspiraties met gedroogde bloemen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

We dachten dat ze ouderwets, ouderwets, vergeten waren. Mis! Gedroogde bloemen staan ​​weer voor decoratieve trends, van nieuwsuitzendingen, van professionele interieurs tot ontwerpcatalogi ... Hoe zit het met ons? We laten ons inspireren door de goede stromingen om ze het huis binnen te laten, eigentijds, industrieel, romantisch ... of anderen!

1. Gedroogde bloemen met een eigentijdse geestHet geheim van hedendaagse gedroogde bloemen ligt in het minimalisme. Verlaat het carnaval van kleuren, het gigantische boeket en de ingewikkelde vormen: we kiezen voor een mooie soepele en designvaas, ideaal in de XXL-versie. We schuiven slechts een paar takken van gedroogde bloemen in een schone look en we kiezen een monochroom kleurenthema of, in schaduwen, in zwart-wit. De onbreekbare eigentijdse decortrend? Wit natuurlijk.

2. Gedroogde bloemen met een vintage geestIn de vintage familie vonden we DE decoratieve combinatie die altijd werkt: een mooi boeket van gedroogde bloemen met ronde vormen, hortensia-type, in een must getextureerde glazen vaas. Als je bovendien een gekleurde glazen vaas met structuur vindt die contrasteert met de kleur van de gedroogde bloemen, goed gedaan. En we bieden alles in een palet van zachte tinten, van poederroze tot amandelgroen ... Te zacht? We plaatsen de vaas in de buurt van accessoires met meer openhartige kleuren of metalen reflecties om het resultaat te moderniseren.

4. Gedroogde bloemen met een romantische geestMoeilijk om romantischer te maken dan gedroogde bloemen, op voorwaarde dat je weet hoe je ze moet doseren ... omdat het decoratieve risico juist de overdosis is! Om fouten te voorkomen, vertrouwen we op het natuurlijke effect van kleine delicate boeketten, in plaats van een groot roze boeket in een porseleinen vaas. Geplant in glazen potten of bedekt met touw, benadrukken de gedroogde bloemen de roze en blauwe kleuren met een romantisch decor, zonder teveel te riskeren.

5. Gedroogde bloemen met een industriële geestEn als we het tegenovergestelde van gedroogde bloemen zouden nemen, gewoon om ze te moderniseren? Een mooi boeket kost bijna niets, gaat lang mee en voegt een vleugje zoetheid toe aan een industrieel decor. Wij kiezen gedroogde bloemen met lange stelen voor hun grafische kant, hechten we ze aan de basis met elastiekjes om verschillende schijven te vormen, dan glijden we alles in een minimalistische glazen vaas. De transparantie van het glas en het landelijke contrast van de gedroogde bloemen zorgen voor alle grondstoffen, van beton tot vintage hout tot metaal!

6. Gedroogde bloemen met een landelijke geestNogmaals, de echte uitdaging van gedroogde bloemen is om in de eerste graad te slagen zonder overboord te gaan ... en op het platteland is alles in de juiste maat. Goede tips We zijn blij van slechts één soort gedroogde bloemen in plaats van een samengesteld boeket, en een kleur in zwart-wit in plaats van een regenboog. We zullen je niet verbazen door te zeggen dat het wit, het blauw van lavendel of de natuurlijke kleuren zoals beige en room een ​​onberispelijke ... vooral in een glazen vaas, vooral in een rustieke decoratie die gepatineerd hout, wit porselein en kant combineert verfijnd!Opmerkingen:

 1. Thour

  Hiiii)) ik glimlach van hen

 2. Huntingden

  not.not for me

 3. Nim

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik stel voor om het te bespreken.

 4. Vudogar

  Het is interessant. U vraagt ​​me niet waar ik erover kan lezen?

 5. Eawart

  Talent

 6. Lay

  Ik zou heel graag met je willen praten.

 7. Kingswell

  Als ik jou was, zou ik anders hebben gehandeld.Schrijf een bericht